Industry Wire

Geplaatst door Rackspace

Rackspace breidt professional en managed services uit om cloud-adoptie voor klanten te accelereren met Amazon Web Services

San Antonio & Las Vegas, 3 december 2019 – Vandaag kondigde Rackspace vanaf het AWS re:Invent 2019 event aan haar groei als full stack service provider te accelereren door het portfolio van Rackspace Service Blocks™ uit te breiden. Dit nieuws versterkt Rackspace’s leidende positie in het leveren van professional en managed services diensten voor Amazon Web Services (AWS).

Met de uitbreiding van het Service Blocks-portfolio stelt Rackspace klanten in staat om innovaties bij te houden en te profiteren van nieuwe diensten en functies zoals kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), Internet of Things (IoT) en serverless computing.

“Onze klanten hebben behoefte aan diepgaande AWS-expertise die hen helpt bij het ontwikkelen, implementeren en integreren van de nieuwste applicaties, het verbeteren en beveiligen van hun infrastructuur en uiteindelijk het beste te halen uit wat AWS te bieden heeft om hun bedrijf vooruit te helpen”, aldus Matt Stoyka, Chief Relationship Officer, Rackspace. “De verbetering van Rackspace Service Blocks overbrugt de ‘skills gap’ waar klanten die snel volwassen worden op AWS mee te maken hebben.

“Al 15 jaar vertrouwen we erop dat Rackspace onze uitdagingen begrijpt, onze problemen analyseren en snel oplossingen ontwikkelt die passen bij onze veranderende behoeftes”, aldus Bill Dalton, Vice President van Firefly Digital. “Vandaag de dag zorgt Rackspace er met hun expertise voor dat wij het maximale uit AWS halen, zodat we ons kunnen richten op innovatie en het behoud van onze concurrentiepositie.”

Verbeterde portefeuille voor AWS-diensten: Rackspace introduceert drie nieuwe Rackspace Service Blocks
Rackspace Service Blocks is het modulaire clouddienstenportfolio dat bestaat uit afgebakende, aanpasbare diensten op basis van een flexibel consumptiemodel, waardoor klanten alleen betalen voor de clouddiensten die ze nodig hebben, waardoor de IT-kosten worden geoptimaliseerd.

De vandaag geïntroduceerde Rackspace Service Blocks zijn ontworpen om de toepassing van AWS te stroomlijnen door een brede expertise op het gebied van infrastructuur, applicaties, data, strategie en integratie te combineren. Deze expertise wordt geconsolideerd in roadmaps die zijn ontworpen om klanten te helpen bij het implementeren van drie belangrijke soorten oplossingen:
• Container Services Journey – Een combinatie van Professional Services, Managed Cloud en Advanced Kubernetes Management Service Blocks. Dit aanbod helpt klanten bij het uitstippelen van hun containerstrategie, het ontwikkelen van containerapplicaties en de overgang naar continu beheer.
• Hybride transformatie met VMware Cloud op AWS – Een samenwerking van managed en professional services die is ontworpen om klanten te voorzien van de tools en expertise die nodig zijn om een soepele overgang te maken naar de hybride cloud met VMware Cloud op AWS.
• Modernisering van gegevens – Deze configuratie helpt klanten bij het stroomlijnen van analytische processen, het blootleggen van tekortkomingen in processen en het duiding geven aan gegevens om betere data driven bedrijfsbeslissingen mogelijk te maken en hun klanten te voorzien van nauwkeurige en tijdige gegevens.
Meer informatie over Rackspace Service Blocks: rackspace.com/lp/new-aws-service-blocks.

Bezoek Rackspace op Booth #1637 bij ‘the Venetian’ bij AWS re:Invent 2019.

###

Over Rackspace
Bij Rackspace vergroten we de waarde van de cloud in elke fase van de digitale transformatie. Door het beheren van apps, data, security en meerdere clouds, zijn wij de beste keuze voor klanten om de cloud te bereiken, te innoveren met nieuwe technologieën en het rendement van IT-investeringen te verhogen. Als een erkend leider in Gartner Magic Quadrant, hebben we een unieke positie waarmee wij de kloof dichten tussen de complexe realiteit van vandaag en de belofte van morgen. Met een passie voor het succes van onze klanten, bieden wij onafhankelijke expertise op basis van aantoonbare resultaten, voor alle vooraanstaande technologieën. Rackspace levert wereldwijd Fanatical Experience™ en is door onder andere Fortune, Forbes en Glassdoor verkozen tot een van de beste plaatsen om te werken. Lees meer op www.rackspace.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht