Industry Wire

Geplaatst door Rapid Circle

Rapid Circle wint Worldwide Microsoft Partner of the Year Award voor bijdrage aan toekomst van de zorg

Microsoft-specialist Rapid Circle heeft zijn vierde Wereldwijde Microsoft Partner of the Year award gewonnen. Het bedrijf kreeg de award uitgereikt in de categorie ‘Modern Workplace’, voor vernieuwingen die het heeft doorgevoerd bij meer dan 25 zorgorganisaties, waaronder Carinova, Marente en Gelre ziekenhuizen. Deze vernieuwingen stellen de organisaties in staat om te innoveren en de zorg betaalbaar en aantrekkelijk te houden voor zorgpersoneel. Rapid Circle is het eerste Nederlandse bedrijf dat vier Partner of the Year awards heeft gewonnen.
Bij deze zorginstellingen is een volledig nieuw IT-landschap gerealiseerd op basis van Microsoft cloudtechnologie. Op deze fundering is de Rapid Circle Cloud Workplace geïmplementeerd. Dit is een kant-en-klare oplossing, toegespitst op zorgaanbieders en zorgmedewerkers en aan te passen aan de wensen van een organisatie, waarmee de basis wordt gelegd voor wendbare digitale vooruitgang. Het biedt medewerkers een flexibele werkplek en stelt de zorgorganisatie in staat om zorg slimmer te organiseren, samen met andere regionale organisaties. Data wordt ontsloten, kan veilig worden uitgewisseld en innovaties kunnen gemakkelijker worden toegepast, zoals integraties met nieuwe zorgtechnologie bij mensen thuis.
“Deze awards zijn een erkenning voor partners die impact hebben gemaakt op klanten en op de maatschappij”, zegt Wilco Turnhout, CSO van Rapid Circle. “Zorg wordt duurder en om het betaalbaar te houden voor iedereen zal de zorg steeds slimmer moeten worden georganiseerd. Technologie speelt daarin een ondersteunende rol. Dat wij daar samen met onze klanten een bijdrage aan kunnen leveren vind ik geweldig.”
Harold Punter, CEO van Rapid Circle: “Ik ben erg trots dat we als Nederlands bedrijf weer deze prestigieuze award hebben gewonnen. Het is een hele mooie bevestiging van onze strategie waarbij het succes van onze Cloud Workplace vooral draait om de resultaten die een organisatie hiermee boekt. Bovenal wil ik onze klanten en Microsoft Nederland bedanken voor de samenwerking waarin we echte impact kunnen maken met de Microsoft cloud.”
Anna van den Breemer-Kleene, Directeur Public Sector Microsoft Nederland: “Rapid Circle heeft met haar oplossingen laten zien hoe ze een bijdrage leveren aan de toekomst van zorg in Nederland, waar kostenbesparing en personeelstekorten grote uitdagingen zijn en blijven. De implementatie bij instellingen zoals Carinova en Marente laten zien hoe met slim gebruik van technologie patiëntenzorg kan worden verbeterd en personeel wordt ontzien zonder de menselijke kracht te verliezen. Het ontwikkelen van mogelijkheden om technologie slim in te zetten om de zorg te ondersteunen en te optimaliseren blijft ook in de komende jaren belangrijker dan ooit.”
De ingezonden case had betrekking op meer dan 25 zorginstellingen waarbij Rapid Circle in een periode van twee jaar het ICT-landschap volledig heeft vernieuwd en waarbij de Rapid Circle Cloud Workplace is geïmplementeerd.

Over Rapid CircleRapid Circle helpt organisaties te vernieuwen en ‘to achieve what’s next’. Rapid Circle zorgt voor de foundation op basis van Microsoft cloudtechnologie en helpt met de realisatie van de digitale vooruitgang. De internationale organisatie telt zo’n 380 medewerkers met kantoren in Nederland, India en Australië. Klanten van Rapid Circle zijn onder meer Shell, Amsterdam UMC, Heineken, Gelre Ziekenhuizen en RIVM. In 2015 werd Rapid Circle als eerste Nederlandse organisatie uitgeroepen tot ‘Worldwide Microsoft Partner of the Year’, waarna het de award in 2019, 2020 en 2022 wederom won in de categorieën healthcare, modern workplace. Verder is het bedrijf vijfvoudig FD Gazelle en lid van de exclusieve Microsoft Partner Advisory Council. Voor meer informatie: www.rapidcircle.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht