Industry Wire

Geplaatst door Euroknaller

Recordomzet voor dagdeal site Euroknaller door last minute zomeraankopen

Dagdeal site Euroknaller – www.euroknaller.nl – heeft in de maand juni een recordomzet behaald door last minute zomeraankopen. Veel Nederlanders hebben tijdens de recente warmtegolf spontaan producten gekocht die het leven tijdens extreme warmte aangenamer maken. Het meest populair was de airco, direct gevolgd door het driehoekige schaduwdoek. Euroknaller kan als dagdeal site snel inspelen op wisselende weersomstandigheden en heeft daar maximaal rendement uit gehaald.  Grote zomeraankopen als complete loungesets voor de tuin worden vaak al in april en mei, en meer weloverwogen aangeschaft.

Steven van den Ingh van Euroknaller: “We zijn uiteraard erg blij met de verkoopresultaten als gevolg van de warmte.  Opvallend was dat mensen een product als een airco pas na een paar dagen hitte kopen. Ze moeten blijkbaar eerst de ‘pijn ervaren’ en besluiten dan dat dit ze niet nog een keer zal gebeuren.”

Top 5 producten juni 

  • Airco
  • Schaduwdoek
  • Partytent
  • Parasol
  • iPhone

Opvallend in dit rijtje is de iPhone. De iPhone blijkt weerbestendig en onverminderd populair. Wellicht heeft dit te maken met de uitkomsten van onderzoek van het National Bureau of Economic Research. Uit dit onderzoek blijkt namelijk dat het merk iPhone de beste graadmeter is als het gaat om te zien wie rijk is en wie niet.

Over Euroknaller

Euroknaller is een dagdeal website waar sinds 2017 duizenden bezoekers dagelijks verrast wordt met een mix van kwaliteitsproducten tegen verrassend lage prijzen. Euroknaller biedt producten aan in de volgende categorieën: Huis- en tuinknallers, Hobbyknallers, Elektronica-knallers, Baby- en kindknallers, Fashionknallers en Verzorgingknallers. Euroknaller is opgericht door Steven van den Ingh en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Voor meer informatie gaat u naar https://www.euroknaller.nl

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht