Industry Wire

Geplaatst door Sytac

Rem van Hoog wordt CEO bij Sytac en neemt stokje over van oprichter Bert Kraaikamp

Haarlem, 30 maart 2020 – Rem van Hoog (54) start per 1 april 2020 als CEO van Sytac IT Consulting, expert op het gebied van Java en front-end technologieën voor onder andere de luchtvaart, de bancaire sector en de overheid. Hij volgt hiermee oprichter en CEO Bert Kraaikamp op die na 14 jaar afscheid neemt. Rem van Hoog is afkomstig van het Amerikaanse beursgenoteerde DXC Technology.

Rem van Hoog begon zijn carrière als programmeur bij Nedlloyd Computer Services, een dochteronderneming van de Nederlandse rederij Nedlloyd Lines. Vervolgens bekleedde hij uiteenlopende posities binnen verschillende internationale omgevingen. Bij DXC Technology was hij de laatste jaren in zijn pre-sales rol als senior solution consultant verantwoordelijk voor het verkrijgen en vernieuwen van outsourcingscontracten en significante nationale en internationale projecten bij onder andere Philips, Ahold, Ericsson en de Vlaamse overheid.

Aftredend CEO en oprichter van Sytac Bert Kraaikamp: “Na 14 jaar neem ik afscheid van Sytac om me te richten op andere zaken buiten de IT-business. De afgelopen periode werd ook gekenmerkt om de juiste opvolger te vinden. Ik maak vol vertrouwen plaats voor nieuw leiderschap en ben ervan overtuigd dat Rem de koers van Sytac, gebaseerd op kwaliteit en onze voorkeur om met bewezen technologieproducten en technieken te werken, verder zal uitstippelen en verstevigen.”

“Sytac heeft zich de afgelopen jaren bewezen als sterke, betrouwbare en financieel gezonde organisatie. Samen met het hele team van ongeveer 100 medewerkers het verschil te maken en verdere groei van onze organisatie te realiseren, is natuurlijk een fantastische uitdaging die ik als nieuwe CEO graag aanga”, aldus Rem van Hoog.

Over Sytac IT Consulting
Sytac, met Haarlem als thuisbasis, is een gespecialiseerd Java -consultancy organisatie en partner van vele grote bedrijven voor projecten in Java en Agile-ontwikkeling. Met meer dan 100 consultants op projecten bij Nederlandse en internationale organisaties weet Sytac als geen ander hoe belangrijk het is voor de klant om de continuïteit en kwaliteit te borgen. Sytac richt zich voornamelijk op organisaties in de luchtvaart, bancaire sector en overheid. Ook het inrichten van volledige (Scrum) teams en (turnkey) ontwikkelopdrachten behoort tot de core business. Meer informatie: https://www.sytac.io/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht