Industry Wire

Geplaatst door Rutgers & Posch

Rutgers & Posch stelt twee ervaren advocaten aan

Amsterdam, 14 september 2021 – Qury van Vliet en Ilaha Muhseni zijn per 1 september bij advocatenkantoor Rutgers & Posch in dienst getreden als advocaat. Van Vliet versterkt de Corporate en Capital Markets praktijk, Muhseni is werkzaam binnen het arbeidsrecht team. Met beide aanstellingen verstevigt het Amsterdamse advocatenkantoor zijn positie binnen het internationale en nationale ondernemingsrecht en de direct gerelateerde rechtsgebieden.

“De recent aangescherpte strategie en positionering van het kantoor, namelijk meer focus op corporate praktijken, maakt dat wij verder groeien binnen deze praktijken”, zegt Inge de Laat, managing partner bij Rutgers & Posch. “Met het aantrekken van twee ervaren advocaten gaat het kantoor door op die ingeslagen weg.”

Qury van Vliet (36) is per 1 september in dienst getreden bij Rutgers & Posch als advocaat Corporate/M&A en Capital Markets. Van Vliet maakt de overstap van Loyens & Loeff, waar zij sinds begin 2011 werkzaam was als advocaat in de corporate praktijk. Tevens is zij werkzaam geweest bij Hogan & Lovells (Banking & Finance). Van Vliet heeft veel ervaring in de (internationale) corporate praktijk met een focus op jaarrekeningenrecht en capital markets.

Naast Van Vliet is ook Ilaha Muhseni (29) recentelijk gestart bij Rutgers & Posch. Muhseni versterkt de afdeling arbeidsrecht. Muhseni begon haar carrière als docent arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2016 is zij werkzaam als advocaat in het arbeidsrecht.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht