Industry Wire

Geplaatst door Samsung

Samsung laat op Bespoke Home designgrenzen zien met Limited Edition Designsamenwerkingen

Samenwerkingen met kunstenaars Thibaud Hérem en Andy Rementer en lifestyle-merk HAY voor de Bespoke-koelkasten leveren inspirerende ontwerpen voor huishoudelijke apparaten op

Schiphol, 11 mei 2021 — Samsung heeft vandaag nieuwe limited edition Bespoke-ontwerpen aangekondigd tijdens Bespoke Home 2021. Samsung heeft de handen ineengeslagen met kunstenaars Thibaud Hérem en Andy Rementer en het Deense lifestyle-merk HAY om te kunnen verrassen met limited edition Bespoke koelkastpaneelontwerpen.

“Samsungs positie als lifestyle-merk groeit wereldwijd en we zijn nu klaar om ons leiderschap op het gebied van design te laten zien met de onbegrensde mogelijkheden van Bespoke Home”, zegt Maxime Parein, Head of Marketing Huishoudelijke Apparaten bij Samsung Benelux. “We willen onze producten gebruiken om huishoudelijke apparaten om te toveren in opvallende designstukken waarmee je op een nieuwe manier een kunstwerk in huis haalt.”

Maak een statement met een kunstwerk

Thibaud Hérem
Thibaud Hérem is een gepassioneerde Franse illustrator die gebouwen en architectuur schildert met ongelooflijke handgetekende details.

Drie, voor Hérem persoonlijk belangrijke, tekeningen, sieren de buitenkant van de Bespoke-koelkasten in deze samenwerking. Dit zijn het Chateau de Fontainebleau; voor zijn bijdrage aan de Franse kunst en cultuur, de skyline van Londen; die hij tekende ter herdenking van de 150ste verjaardag van de Londense metro, en de Notre Dame kathedraal in Parijs; die bekendstaat om zijn ongelooflijke architectuur die de eeuwen heeft doorstaan.

De Bespoke-koelkastpaneelontwerpen van Hérem worden al verkocht in Korea. Het ontwerp van Fontainebleau komt binnenkort in beperkte oplage beschikbaar in Frankrijk, Italië en Polen via Samsung.com.

Andy Rementer
Andy Rementer is een popartiest uit de Verenigde Staten die bekendstaat om zijn direct herkenbare, heldere en kleurrijke popontwerpen uit zijn werk met internationale merken.

Rementer heeft drie ontwerpen gemaakt voor de Bespoke-serie: het eerste stuk, “Together”, benadrukt diversiteit, multi-etnische communicatie en vrede. Het tweede ontwerp, “City”, laat een scène van een bruisende en kleurrijke stad vol beweging en vitaliteit zien. Het derde ontwerp komt uit zijn “Portraits”-collectie en vertegenwoordigt de gedachten van mensen over eten en drinken. Het bevat de weemoedige uitdrukking van een persoon die van een drankje geniet.

Het Bespoke-paneelontwerp van Rementer, ‘Together’, komt binnenkort in de Verenigde Staten beschikbaar op Samsung.com.

HAY x Samsung
HAY, opgericht door de gelijknamige creatief directeuren Mette en Rolf Hay, is een Deens lifestyle-merk dat zich inzet voor samenwerking met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld. In deze samenwerking heeft HAY vijf nieuwe kleuren gecreëerd, speciaal voor Samsungs Bespoke-koelkastpanelen, geïnspireerd door de natuur en natuurlijke voedingsingrediënten. De exclusieve kleuren zijn Cream, Squama, Dusty Blueberry, Artichoke en Cabbage.

Over Samsung Electronics
Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op https://news.samsung.com/nl en onze blogs Explore en Insights.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht