Industry Wire

Geplaatst door Sforza

Sforza behaalt Salesforce Silver Consulting Partnership

6 maart 2019, Maastricht – Grootschalige succesvolle projecten, tevreden klanten én de nodige Salesforce certificaten en badges hebben ertoe geleidt dat Sforza de benodigde Salesforce Partnership Value Score heeft behaald en zich per 1 maart 2019 officieel een Salesforce Silver Consulting Partner mag noemen. Een geweldige beloning voor de investeringen en de bijbehorende groei van afgelopen jaar.

Sforza, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in hartje Maastricht, is een nationaal opererende adviesorganisatie in de wereld van mens en gezondheid. Sforza bestaat uit meer dan 200 IT specialisten die beschikken over expertise op het gebied van ERP, CRM, Infrastructure en Security.

Om de groei van de kenniskern CRM door te zetten, start Sforza naast het huidige recruitmentproces ook een omscholingstraject voor IT professionals om zich te specialiseren in Salesforce. Onder het motto ‘Join the force at Sforza’ wilt Sforza in 2019 de geformuleerde doelstellingen behalen die met name betrekking hebben op groei en het leveren van een bijdrage aan de gezondheid van de mens middels IT expertise en innovatieve oplossingen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht