Industry Wire

Geplaatst door Shock Media B.V.

Shock Media voor de 9e keer op rij FD Gazelle winnaar

Voor het negende jaar op rij wint het in Almelo gevestigde Shock Media de prestigieuze FD Gazelle Award. Shock Media is wederom een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Voor het negende jaar op rij winnaar te zijn van de prestigieuze FD Gazelle is een prestatie waar we ongelooflijk trots op zijn. En ondanks de Corona-crisis, die ook ons heeft geraakt, hebben we een flinke groei vast weten te houden. Mogelijk gemaakt door ons geweldige team van specialisten die letterlijk de klok rond werken. Maar ook door onze loyale opdrachtgevers die tevens onze grootste ambassadeurs zijn.” aldus Alain Götz, CEO van Shock Media.

De FD-gazellen awards worden ieder jaar door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen, moeten bedrijven voldoen aan strenge criteria. Zo moet de omzetgroei over de afgelopen drie jaar minstens 20% zijn, moet er in het laatste jaar een positief nettoresultaat zijn en moet het bedrijf financieel gezond zijn. Daarnaast gelden er criteria om tot een bepaalde omzetklasse te behoren.

Shock Media specialiseert zich in de Managed Hosting van tienduizenden websites, webshops en webapplicaties voor het MKB, de overheid en multinationals. Met een team van specialisten en continue investeringen in innovatie en kwaliteit kan het nuchtere Almelose bedrijf zich voor de 9e keer FD-gazelle te noemen. Shock Media haalt circa 1/3 van haar omzet uit het buitenland en staat daarmee ook internationaal op de kaart.

De uitreiking zal op 25 november 2021 plaatsvinden in Theater Amsterdam.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht