Industry Wire

Geplaatst door PRGoeroes

SynTouch en WeAreFrank! bundelen krachten in partnerschap

Integratiespecialist SynTouch, gevestigd in Eindhoven en Delft, slaat de handen ineen met open source integratiespecialist WeAreFrank! uit Rotterdam. Hiermee gaat SynTouch een strategisch partnerschap aan met WeAreFrank! – Frank!Partners.
WeAreFrank! heeft uitgebreide ervaring in low-code, open source integratie en API-oplossingen. De gecombineerde expertise van beide bedrijven stelt hen in staat om waardevolle integraties te bieden aan klanten binnen diverse sectoren, zowel nationaal als internationaal.
“SynTouch heeft een solide reputatie opgebouwd in het ontwikkelen van geavanceerde integratieoplossingen met een focus op efficiëntie en betrouwbaarheid”, zegt CEO Erwin Beets van WeAreFrank! “We kijken ernaar uit om samen te werken met SynTouch en onze gezamenlijke klanten een nog breder scala aan hoogwaardige open source integratieoplossingen te bieden.”
Het partnerschap is gericht op de ondersteuning en verdere ontwikkeling van het Frank!Framework voor partners en klanten van SynTouch. Met de lancering van partnernetwerk Frank!Partners vorig jaar, heeft WeAreFrank! een belangrijke stap gezet in het verwezenlijken van haar ambitie om binnen afzienbare tijd het leidende open source integratieplatform van Nederland te worden.
“Dit partnerschap vult ons huidige portfolio perfect aan”, zegt co-founder Hugo Appels van SynTouch. “Open source-software wordt steeds prominenter, vooral bij gemeentes en overheden, die vaak een ‘open source tenzij’-beleid hanteren. We investeren al een aantal jaren in onze open source practice, en met dit partnerschap met WeAreFrank! verwachten we een mooie aanvulling te hebben”, geeft hij aan. “Hiermee kunnen we klanten met specifieke eisen in relatie tot Nederlandse overheidsstandaarden goed bedienen. Het biedt bovendien nog meer voordelen, waaronder meer flexibiliteit, lagere kosten en een grotere mate van transparantie. Met de open source-oplossingen van WeAreFrank! kunnen we onze klanten naadloze integratieoplossingen bieden die gemakkelijk zijn aan te passen en uit te breiden.”
De samenwerking tussen SynTouch en WeAreFrank! markeert een belangrijke stap in de wereld van open-source integratieoplossingen. Het belooft nieuwe mogelijkheden te openen voor beide bedrijven en hun klanten.
Over SynTouch
SynTouch is dé data- en integratie-expert van Nederland, met vestigingen in Eindhoven en Delft. Het bedrijf biedt diensten aan binnen diverse sectoren, waaronder logistiek, high-tech, chemie, utilities, financiën, verzekeringen, retail en telecom.
Meer informatie: syntouch.nl
Over WeAreFrank!
WeAreFrank! is een toonaangevende open-source integratiespecialist met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige integratieoplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn expertise in het ontwikkelen van low-code integraties met het open-source Frank!Framework. De koppelingen zijn veilig en eenvoudig te beheren door de klant. WeAreFrank! levert daarnaast uitgebreide support op het Frank!Framework en de Frank!Gateway samen met zijn partners.
Meer informatie: wearefrank.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht