Industry Wire

Geplaatst door Trunkrs

Trunkrs zet nieuwe stap in groeistrategie

Trunkrs, specialist in snelle bezorging, beschikt vanaf nu over een directe koppeling met het verzendplatform Sendcloud. Dit partnership biedt webshops die werken met Sendcloud meer mogelijkheden om te kiezen voor het concept van same day delivery. Zo kunnen webshops hun klanten verrassen met snelle levering en de uiterlijke besteltijd verruimen zonder dat er nachtwerk nodig is. Met deze samenwerking zet Trunkrs een nieuwe stap in de groeistrategie van het bedrijf.

“Trunkrs is sinds de oprichting in 2015 sterk gegroeid”, zegt Jan Wijn, CEO en mede-oprichter van Trunkrs. “Consumenten verwachten snelle en betrouwbare levering van hun bestelling. Voor webwinkeliers betekent dit dat zij vaak direct omzetstijging zien zodra zij same day delivery kunnen aanbieden of de cut-off tijd van hun webshop kunnen verruimen. We verwachten dat de vraag naar snelle levering sterk blijft groeien. Door de samenwerking met Sendcloud willen we ambitieuze e-commerce ondernemers de mogelijkheid geven om hun conversie te verhogen.”

Geen avondwerk nodig 

Het verruimen van de cut-off tijd biedt e-commerce ondernemers de mogelijkheid om meer conversie te realiseren. Dit blijkt een belangrijke reden om te kiezen voor snelle bezorging met Trunkrs. Door de inzet van het same day delivery netwerk kunnen webshops de besteltermijn verruimen naar 23.59 uur, zonder dat er avond- of nachtwerk nodig is in het magazijn. De webshop pakt de zendingen de volgende ochtend in en de consument krijgt die zendingen dezelfde avond nog thuis bezorgd.

Same day delivery

De samenwerking tussen Sendcloud en Trunkrs kwam in een stroomversnelling naar aanleiding van vragen uit de markt. Luc Altorf: “Bij Sendcloud willen we onze klanten een breed aanbod van mogelijkheden en verzendopties bieden, zodat de webshops de consument zo goed mogelijk kunnen bedienen. Daarom leggen we nu de focus op samenwerkingen met unique value proposition bezorgers zoals Trunkrs. Dankzij deze koppeling kunnen onze klanten alle verzendingen via één platform regelen en eenvoudig gebruikmaken van de same day delivery service van Trunkrs.”

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht