Industry Wire

Geplaatst door Vainu

Vainu introduceert nieuwe sectoridentificatie om B2B segmentatie te simplificeren

B2B salesplatform Vainu lanceert ‘Vainu Custom Industries’: vernieuwde
sectorcategorieën om schaalbare personalisatie voor de B2B markt te vergemakkelijken. Hiermee vervangt de scale-up standaard SBI-codes die niet tegen de hudige behoeftes van de markt zijn opgewassen. Vainu Custom Industries werkt middels een zelfgebouwd AI-model dat website content en trainingdatasets gebruikt om industriewaarden te voorspellen. De tool is direct beschikbaar via het platform of gekoppeld aan een CRM.

Met Vainu Custom Industries kunnen sales professionals en marketeers geautomatiseerd brancheinformatie opzoeken en bijwerken in het CRM. Dit stelt hen in staat om gerichter en makkelijker te segmenteren.

De Vainu Custom Industries categorisering biedt een up-to-date beeld van de bedrijven en de branche waarin zij opereren. Dit in tegenstelling tot de vaakgebruikte SBI-code die enkel de oorsponkelijke sector bij inschrijving weergeeft. Een voorbeeld van een specieke industriecategorie is ‘Saas’ in combinatie met ‘E-Commerce’, ‘Artificial Intelligence’ en/of ‘Financial Services’.

Webinar 14 april gedetailleerde industriecategorieën
Op 14 april om 12:00 host Vainu een 30 minuten webinar over de nieuwe Vainu Custom Industries en hoe elk bedrijfssysteem hiermee te verrijken is. Aanwezigen van de webinar ontvangen de mogelijkheid om gratis 100 accounts te verrijken met Vainu Custom Industries. Inschrijflink webinar: https://bit.ly/2O9WZjI

Vainu
Vainu is een sales intelligence platform dat de B2B-markt van real-time bedrijfsinformatie
voorziet. Het platform verzamelt, leest en verwerkt bedrijfsinformatie uit duizenden online- en
offline bronnen, en maakt deze informatie begrijpbaar voor sales- en marketing
professionals. Vainu is te integreren in bestaande software zoals HubSpot, Dynamics,
SuperOffice, Salesforce en Pipedrive.

Meer lezen over segmentatie in de B2B markt? Lees deze blog: https://www.vainu.com/nl/blog/b2b-segmentatie/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht