Industry Wire

Geplaatst door Dotslash Funding Platform

VIJF JAAR DOTSLASH UTRECHT: dé grootste start-up en scale-up hub van Nederland

Dotslash Utrecht groeide sinds de opening in 2028 in vijf jaar tijd uit tot de grootste fysieke (niet digitale) start-up en scale-up hub van Nederland. Deze mijlpaal wordt gevierd met een exclusieve bijeenkomst op donderdag 14 december 2023. Op deze dag wordt tevens de eerste editie van de ‘Dotslasher of the Year Award’ uitgereikt door burgemeester Sharon Dijksma.

Wij nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij dit unieke evenement om het ondernemerschap te vieren. En geïnspireerd te raken door de verhalen van onze drie finalisten en de Utrechtse ondernemer John Fentener van Vlissingen. Burgemeester Dijksma deelt daarbij haar visie op het belang voor ondernemerschap en innovatie in de stad Utrecht.

Programma

12.30 uur          Ontvangst

13.00 uur          Aanvang programma

13.30 uur          In gesprek met John Fentener van Vlissingen

14.00 uur          In gesprek met de drie finalisten voor de ‘Dotslasher of the Year Award 2023’

14.30 uur          Uitreiking ‘Dotslasher of the Year Award 2023’ door burgemeester Sharon Dijksma

15.00 uur          Einde

Locatie                Europalaan 100, Utrecht

Aanmelden        Via saskia@dotslash.nl

Ontwikkeling Dotslash

Dotslash Utrecht: in 2018 een pand van 5.000 vierkante meter en 25 start-ups en scale-ups. Nu vijf jaar later: vijf panden van in totaal 31.000 vierkante meter en 200 start-ups en scale-ups. Ruim zes keer zo groot in vijf jaar tijd. En daar zijn we best trots op!

Meer kans op funding

Bij Dotslash helpen we elkaar groeien. Dit doen we door ontmoetingen te organiseren om succesvolle verbindingen en samenwerkingen tot stand te brengen tussen Dotslashers onderling en met onze partners. Partners die onze start-ups en scale-ups bijstaan met hun expertise, ervaringen veelal wereldwijde netwerk, waarbij ze deuren openen die anders gesloten blijven. En we gaan nog een stap verder! Met ons nieuwe Dotslash Funding Platform creëren we mogelijkheden om Dotslashers te helpen bij de financiering voor de realisatie van hun ideeën en ambities. Dit is slechts een van de voorbeelden hoe wij in de toekomst schaalvoordelen willen behalen waarvan iedereen binnen de Dotslash community de vruchten plukt.

Wie wordt ‘Dotslasher of the Year 2023’?

Vijf jaar Dotslash: tijd voor een nieuwe traditie. Welke start-up of scale-up viel het meeste op binnen de community en wint de ‘Dotslasher of the Year Award 2023’? Iedere Dotslasher maakte kans en kon zichzelf of een collega Dotslasher nomineren voor de award. Dit jaar zijn de drie finalisten: Vitestro,Blue Current en Roseman Labs. Zij maken kans op een prijzenpakket van maar liefst 10.000 euro.

Dotslash community

Dotslash Utrecht is meer dan een werkplek. Het is een community waar corporates, investeerders en ondernemers elkaar ontmoeten om groei te versnellen. Naast de uitbreiding in vierkante meters, blijft Dotslash zoeken naar nieuwe partners om het ecosysteem te versterken. Voor meer informatie: www.dotslash.nl.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht