Industry Wire

Geplaatst door Online Dealer Awards 2019

Winnaars van de Online Dealer Awards 2019 bekend

Naarden, 21 november 2019 – Tijdens de Online Dealer Awards in Naarden zijn donderdagavond de winnaars van 2019 bekend gemaakt. Er waren in totaal vijf vakjuryprijzen te winnen waarvan Vallei Auto Groep er twee in de wacht sleepte en Van Mossel VKV ervandoor ging met de publieksprijs voor ‘Beste online autobedrijf van Nederland’. De Online Dealer Awards zijn een initiatief van Marktplaats en Automotive marketingbureau DTC Media. 

Dit jaar werden de Online Dealer Awards voor de derde keer georganiseerd. Er waren verschillende awards te winnen, variërend van ‘Beste website’ en ‘Beste leadopvolging’ tot aan ‘De meest originele campagne’. Dit jaar was het voor het eerst dat de publieksprijs voor ‘Beste online autobedrijf van Nederland’ is uitgereikt. Hierop kon van 30 oktober tot en met 20 november gestemd worden. Meer dan tienduizend stemmers hebben dit dan ook gedaan.

De vakjury
De vakjury bestond dit jaar uit: Ferry Smith (Juryvoorzitter en Director International Public Affairs at Royal Dutch Touring Club ANWB), Paul de Vries (oprichter Digital Car Dealer Workshop en spokesperson Marktplaats), Erik van den Heuvel (directeur van AUTODATA Nederland), Rick Verkuyl (Hoofd Automotive & Verticals Marktplaats en 2dehands.be) en Kevin Gerde (online marketingspecialist).

De winnaars:
Beste voorraadpresentatie:
Vallei Auto Groep

Beste website:
Vallei Auto Groep

Beste presentatie op social media:
Liewes Roden

Beste leadopvolging:
Herwers Groep

Meest originele campagne:
Louwman Exclusive

Beste online autobedrijf van Nederland:
Van Mossel VKV

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht