Industry Wire

Geplaatst door Xiaomi

Xiaomi’s wereldwijde lanceringsevenement op 4 oktober in München

28 september 2022 – Xiaomi maakt enkele details bekend van het wereldwijde lanceringsevenement ‘Make Moments Mega’, op 4 oktober om 14:00 in München. Naast de nieuwe Xiaomi 12T-serie worden ook enkele andere AIoT-apparaten onthuld. Het evenement wordt in 9 talen live gestreamd; Nederlandse geïnteresseerden kunnen de Engelse livestream volgen. De link voor de livestream zal op een later moment bekendgemaakt worden.    

De Xiaomi 12T-series zal de lat voor mobiele fotografie opnieuw hoger leggen en krijgt als thema ‘Make Moments Mega’. Naast de Xiaomi 12T-serie worden meerdere andere AIoT-apparaten onthuld die het leven onderweg en in de thuis slimmer zullen maken, zoals de Redmi Buds 4 en 4 Pro, Redmi Pad en de Smart Band 7.

Het nieuwe vlaggenschip zal worden gepresenteerd in het BMW Welt Auditorium in München. “We zijn trots dat we dit nieuwe wereldwijde lanceringsevenement organiseren in Duitsland, de plek waar Xiaomi ook zijn Europese hoofdkantoor heeft. München is de rijkste en meest ontwikkelde stad in de regio en vormt de ideale omgeving om de positionering van de Xiaomi 12T series te laten zien. We geloven dat de charme van deze stad meer waarde geeft aan momenten mega te maken” – zegt Wen Ou, Xiaomi Algemeen Directeur West-Europa. “Na het succes van de Xiaomi 11T-serie, waarvan er in augustus van dit jaar al meer dan 1.800.000* waren verkocht in heel West-Europa, zijn we klaar om onze gebruikers en fans te overtuigen met de nieuwe serie die erop gericht is om elk moment van het dagelijks leven uniek te maken”.

Volg de Engelse livestream op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

*Xiaomi’s gegevens

Over Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation is opgericht in april 2010 en staat sinds 9 juli 2018 (1810.HK) genoteerd aan de Main Board van de Hong Kong Stock Exchange. Xiaomi is een internetbedrijf met in de kern smartphones en slimme hardware die is verbonden met een IoT-platform. Met een even grote nadruk op innovatie en kwaliteit streeft Xiaomi voortdurend naar een hoogwaardige gebruikerservaring en operationele efficiëntie. Het bedrijf ontwikkelt onophoudelijk geweldige producten met eerlijke prijzen om iedereen in de wereld te laten genieten van een beter leven door middel van innovatieve technologie.

Het bedrijf heeft een toonaangevend AIoT (AI+IoT) consumentenplatform opgericht, met 478 miljoen slimme apparaten die op het platform zijn aangesloten, met uitzondering van smartphones en laptops. Momenteel is Xiaomi aanwezig in meer dan 100 landen en regio’s over de hele wereld. In augustus 2022 stond het bedrijf voor de vierde keer op de Fortune Global 500-lijst, op plaats 266, 72 plaatsen hoger dan in 2021. Xiaomi is een onderdeel van de Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index en Hang Seng TECH Index.

Voor meer informatie over Xiaomi, zie https://blog.mi.com/en/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht