Industry Wire

Geplaatst door XS2Content

XS2Content verhuist naar vernieuwde M-Mediagebouw in mediastad

De Hilversumse tech startup XS2Content is verhuisd naar een nieuw kantoor in het M-Media gebouw in Hilversum. Dit voormalige AKN-gebouw aan de ’s Gravelandseweg is recentelijk volledig gerenoveerd en omgedoopt tot M.

De merknaam M van het kantoorgebouw is geïnspireerd op het M-vormige geluidsgolfontwerp van het gebouw. Het vernieuwde mediagebouw is een smeltkroes van professionals, bedrijven en diensten met media in hun DNA, waaronder KRO-NCRV, NLZIET, Universal Music Group en Bindinc.

XS2Content (voorheen bekend als XS2RADIO) ondersteunt content genererende organisaties door middel van oa Text2Speech en AI-toepassingen om hun bestaande content te vermenigvuldigen naar andere mediavormen, waaronder podcasts, audiobulletins en (nieuws)video’s met avatars, maar ook vice versa. XS2Content heeft afgelopen twee jaar diverse projecten opgezet voor onder andere DPG Media, Mediahuis Nederland, Business Insider, De Ondernemer, Talpa Network en Paramount International. Vorige week werd XS2Content door het ict-nieuwsplatform Computable uitgeroepen dat één van de 10 beste tech startups van Nederland.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht