Deel dit artikel
-

T-Mobile: snelheden mobiel internet omhoog

T-Mobile schroeft de snelheden van mobiel internet vanaf dinsdag op. De prijzen blijven echter gelijk.

Bij het goedkope abonnement van tien euro per maand, Pocket Internet Totaal, wordt de downloadsnelheid 128 kbps en de uploadsnelheid 32 kbps. Dat betekent een verdubbeling in snelheid. T-Mobile knijpt de snelheden bij de abonnementen af, maar geeft klanten in ruil daarvoor wel een onbeperkt gebruik zonder datalimiet per maand.

Om gebruik te maken van de verdubbelde snelheid hoeven de abonnees niks te doen. Vanaf 8 januari gaat de snelheid automatisch omhoog. T-Mobile had eerst aan klanten geschreven dat ze een speciale sms moesten sturen voor de hogere snelheden, schreef GSMHelpdesk.nl.

Ook de snelheden bij de andere internetabonnementen gaan omhoog. Voor 20 euro per maand kunnen abonnees straks downloaden met 384 kbps. Abonnees met een HSDPA-insteekkaart voor hun laptop krijgen ook hogere snelheden. Internet Totaal (50 euro per maand) gaat naar 1024 kbps en het duurste abonnement Internet Totaal Plus (70 euro per maand) krijgt een maximale snelheid van 3,6 Mbit.

‘Prijzen al zo laag mogelijk’

Aan de prijzen van de abonnementen verandert T-Mobile voorlopig niks. Tijdens een persbijeenkomst in november verklaarde het telecombedrijf dat het met tien euro per maand voor het goedkoopste flat fee-abonnement al op de ‘laagst mogelijke prijs’ zou zitten.

Deel dit bericht

2 Reacties

Heiko

Interessant, ik ben net weggegaan bij T-mobile vanwege de lage snelheid

Tim Bijlsma

Mobiel internet deed mij terugdenken toen ik vroeger nog op mijn 56k modempje geduldig met een bak thee zat te wachten totdat tweakers weer opkwam. Teveel wachten, te weinig content, te beh. De enige acceptabele mobiele manier is WIFI, gebruik de GPRS/UMTS puur voor het mobiel bloggen en m'n mail. Vanmiddag eens even testen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond