Deel dit artikel
-

EK live op internet te volgen

Alle wedstrijden tijdens het Europees Kampioenschap voetbal zijn dit jaar niet alleen op tv te bekijken, maar ook live te volgen op internet. Het is voor het eerst dat de NOS een groot voetbaltoernooi uitzendt op internet.

De in totaal 31 wedstrijden zijn allemaal gratis te bekijken. Wanneer er twee wedstrijden op hetzelfde tijdstip worden gespeeld, dan kan de kijker op internet beide volgen. "Je kunt ze tegelijkertijd kijken door middel van een klein scherm onderin het beeld dat de andere wedstrijd weergeeft”, aldus Roeland Stekelenburg, hoofd nieuwe media van de NOS.

Daarnaast worden er tijdens de wedstrijd realtime statistieken bijgehouden. Zo kan de kijker op internet bijvoorbeeld precies zien welke ploeg het meeste balbezit heeft of wie de meeste overtredingen maakt.

Deel dit bericht

17 Reacties

Mattie

Via welke website-link kan ik dit gaan zien?

Kees

Waarom alleen in NL?Juist Nederlanders in het buitenland (en dat zijn er veel) willen graag via internet kijken want in veel landen wordt het niet live uitgezonden op TV.In NL kijkt men toch TV dus wat voor meerwaarde heeft dit?

cel pureveen

Inderdaad enorm vervelend dat de Nederlanders in het buitenland geen gebruik kunnen maken van de NOS-live uitzendingen van het EK. Als trouwe oranje supporter kan ik zeggen dat wij hier enorm van balen.Misschien moet de NOS zich daar eens snel over buigen zodat het alsnog mogelijk wordt om toch het Nederlands elftal te kunnen volgen in het buitenland.

mieke

helemaal mee eens.. ik zit in amerika voor 7 maanden en iedereen weet dat amerikanen nou niet echt bepaald 'soccer fans' zijn.. Beetje jammer is dat weer van de NOS

Rik

De NOS heeft natuurlijk alleen de rechten gekocht om het EK uit te zenden in Nederland… vandaar dat de dienst niet beschikbaar is voor mensen in het buitenland, helaas.

sperrow

Na een lange speurtocht gevonden.Er is een engelse website waarop alle EK wedstijden te zien zijn.Ook die van het nederlandselftal.  http://livefooty.doctor-serv.com/

Wk

via de volgende link: http://ek2008.nos.nl/live  

dion

hoe kan ik het op internet zien in het buitenland? nos is niet mogelijk buiten nederland.

MM

Via deze aanbieder kun je alle wedstrijden volgen vanuit het buitenland, van verschillende sporten: rojadirecta.com.

Henk

Via de Chinese zender CCTV5 kun je alle EK wedstrijden volgen. CCTV5 is via vrijwel alle P2P-TVprogramma's te ontvangen. Meer info vind je bijvoorbeeld op http://www.voetbalinbeeld.nl

E

Mijn broer woont in Singapore, heb hem het volgende voorgesteld, hij logt via PCAnywhere in op mijn PC en kan vervolgens 'gewoon' via de NOS kijken…

Silverlight

Echt belachelijk, alleen windows computers kunnen hier gebruik van maken.Ben het echt spuugzatwanneer gebruikt NOS een OPEN FORMAAT!!!!

Rinus

Op http://www.onsoranje.nl zie ik ook OranjeTV of zoiets. Misschien daar wel? Ik vond het ook balen dat ik niets heb kunnen zien vanuit China.

Thee

Kijk direct live EK 2008 op je PC, HET WERKT!!!! PRIMA KWALITEIT!!  http://www.kijkdirect.nl/stream.php?id=1332  Veel plezier allemaal!!

julesj

@Mieke en anderen die in de VS zijn tijdens het EK: de wedstrijden zijn ook allemaal live in perfecte kwaliteit te bekijken via ESPN360.com

belgje

die website : kijkdirect.nl is ook enkel vanuit nederland beschickbaar

Ruud

http://eredivisiekijken.nl vond ik bijvoorbeeld, niet zozeer voor EK livestreams, maar wel voor live eredivisie voetbal en andere livestreams

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond