Deel dit artikel
-

Vijf Nederlandse bedrijven op Red Herring-lijst

Vijf Nederlandse bedrijven zijn hebben een plekje veroverd op de prestigieuze Red Herring 100, een lijst met Europa’s innovatiefste technologiebedrijven.

Nimbuzz, Mobypicture, In Real life, Delta Solutions met het label VidiGo en Service2Media mogen hun bedrijven gaan presenteren aan investeerders en strategen als finalisten van de Red Herring 100 Europe Award.

Eind deze maand vindt het Europese Red Herring-evenement plaats in Berlijn van 31 maart tot 2 april..

Vorig jaar waren er zeven Nederlandse bedrijven genomineerd, maar uiteindelijk koos de jury er drie: Greetz, Adjustables en Momac. Opname in de lijst van 100 is al een prijs op zich. Er wordt niet één winnaar uitgeroepen.

Het zakelijk georiënteerde technologieblad Red Herring reikt ieder jaar mondiale en Europese prijzen uit aan de meest innovatieve bedrijven in de IT- en internetsector.

Voor het Nederlandse Nimbuzz moet het niet als een verrassing komen. Nimbuzz was dit jaar namelijk de enige Nederlandse speler die wist door te dringen tot de mondiale prestigieuze Red Herring 100, de lijst met ’s werelds meest innovatieve beginnende technologiebedrijven.

Op de lijst met 200 genomineerden prijkten drie Nederlandse bedrijven. I-Wood en Albumprinter wisten wel de nominatie binnen te halen, maar enkel Nimbuzz veroverde toen een plekje op de definitieve lijst.

Deel dit bericht

2 Reacties

Frank Schuil

Voor de volledigheid. In Real Life is het bedrijf achter http://www.irlconnect.com.

jennifer hicks

The reporter should have included a link to IRL like they did with all the other companies. It's http://www.irlcorporate.com

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond