Deel dit artikel
-

Chrysler en Dodge starten online uitverkoop

Nu de merken Chrysler en Dodge van de Europese markt verdwijnen, is er een uitverkoop gestart waarbij nieuwe automodellen met korting online worden verkocht.

Via Outlet-sale.nl, verkoopt de importeur verschillende modellen van Chrysler en Dodge onder de verkoopprijs die doorgaans wordt gevraagd in een showroom. Soms met kortingen tot 3.000 euro. De dealer rondt de levering van de auto af, wanneer deze eenmaal online is gekocht.

Het gaat om een tijdelijke korting. Fiat zal Chrysler vervangen en om die reden worden de huidige modellen ‘opgeruimd’.

Met het faillissement van GM en Saab die in andere handen is, zijn er veel dingen veranderd. De automarkt is volop in ontwikkeling. Door de crisis lijkt de automarkt minder rigide geworden. Autofabrikanten en dealers kijken naar andere manieren om auto’s aan de man te brengen.

Zo is er inmiddels Nieuweautokopen.nl. Dit initiatief koopt nieuwe auto’s direct van de dealer en fabrikant en levert ze door aan de eindgebruiker. De klant betaalt en ontvangt de factuur van Nieuweautokopen.nl.

Andere initiatieven zijn die van Ford, waarbij in het Verenigd Koninkrijk online nieuwe auto’s verkocht worden waarbij uitgegaan wordt van de voorraad van de dealers. Skoda heeft een initiatief waarbij internet only modellen worden verkocht. Ook hierbij verzorgt de dealer de aflevering.

Deel dit bericht

1 Reactie

Erhan Karadeniz

Vorig jaar hebben zij al iets soortgelijks gedaan.. genaamd go see the dealer.. was een succesvol campagne..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond