Deel dit artikel
-

Apple breidt patentzaak tegen Samsung uit

Apple heeft de smaak te pakken. Na de overwinning op Samsung in een Californische rechtbank, wordt de octrooizaak tegen het Zuid-Koreaanse bedrijf uitgebreid. Ook de Galaxy S III en de Galaxy Note worden  aan de lijst octrooischendingen toegevoegd.

De zaak wordt aangekaart bij dezelfde rechter die ook de vorige zaak behandelde. Ruim een week geleden kreeg Apple ruim 1 miljard dollar (ongeveer 840 miljoen euro) schadevergoeding toegewezen omdat Samsung voor zijn smartphones te veel naar de iPhone zou hebben gekeken.

In totaal gaat het bij de nieuwe zaak om vier producten: de Galaxy S III, de versie die de Amerikaanse operator Verizon verkoopt en de Galaxy Note en Galaxy Note 10.1. Samsung lanceerde deze week in Berlijn alweer opvolgers van deze producten, waaronder de Galaxy Note II. Er is grote kans dat Apple ook deze producten nader zal bekijken.

Specifieke patenten die zijn overschreden zijn onder meer de Slide-to-unlock functie en het afmaken van woorden die gebruikers op de smartphone intikken.

Amended Galaxy Complaint

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond