Deel dit artikel
-

Apple Store Amsterdam geopend

De eerste Apple Store in de Benelux, die in Amsterdam, is vanochtend opengegaan voor pers en genodigden. Zaterdag om 10.00 is de formele opening.

Het is een van de grootste Apple Stores ter wereld met 300 werknemers, overwegend afkomstig uit Amsterdam en omstreken. De Apple Store heeft ook een van de grootste Genius Bars, een helpdesk waar klanten hulp kunnen krijgen. De winkel heeft volgens Apple de grootste selectie Apple producten ter wereld.

De opening van de Store in het oude Hirschgebouw aan het Leidseplein in Amsterdam liep vertraging op vanwege bezwaren tegen de bouwvergunning.

Met de opening is ook de officiële Apple Store-applicatie te downloaden in Nederland. De applicatie maakt het mogelijk om producten te bestellen en te reserveren en een afspraak te maken met een Genius-medewerker.

De Store is overigens ook op zondag geopend, van 11.00 tot 19.00 uur.

Er zijn nu 362 Apple stores in twaalf landen, waaronder de Verenigde Staten, China, Japan, Australië, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland. 

Deel dit bericht

5 Reacties

Carla van den Berg

impressive en leuk dat we alles konden volgen met de tweets:-)

RetailHysteria

Viel me erg tegen hoe druk het was bij de opening. Zeker geen toestanden zoals in Amerika en China.

tijmen

De opening is pas zaterdag he, vandaag was alleen maar een persdag voor genodigden 😉

Suusje1967

De meeste drukte komt zaterdag wel. En bovendien moet je niet vergeten dat wij Nederlanders een zeer nuchter volkje zijn. Dus die extreme gekte zoals in Amerika die zul je hier niet snel meemaken.

Calvin

Valt me een beetje tegen, de store layout, saaie tafels en interieur, had eerder een echte design winkel verwacht…apple is een en al design toch?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond