Deel dit artikel
-

Ben Rogmans adviseur arbeidsmarktcluster Persgroep

Ben Rogmans, voorheen hoofdredacteur en uitgever bij De Pers, gaat De Persgroep adviseren over het onlangs overgenomen arbeidsmarktcluster van de uitgeverij. Dat meldt journalistensite VillaMedia.

Rogmans trekt zich daarmee ook terug uit de eventuele verdere exploitatie van de Nieuwe Pers. Daar was hij CEO van. De doorstart van de voorheen gratis krant in digitale vorm is erg onzeker geworden. Mede-initiatiefnemer Jan Jaap Heij blijft betrokken bij de titel.

De Persgroep heeft onlangs bladen en sites van VNU overgenomen. De Persgroep is actief in zowel Nederland als België en is onder andere eigenaar van het Algemeen Dagblad, De Volkskrant en Het Parool, en radiozender Q-music.

Rogmans keert met zijn adviseurschap terug op het oude nest. Hij was jarenlang hoofdredacteur van Intermediair en leidde enige tijd het arbeidsmarktcluster van de uitgever. Saillaint detail is dat De Persgroep de voltallige redactie van Intermediair ontslag heeft aangezegd. Een digitale versie van Intermediair wordt voortaan in België gemaakt.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond