Deel dit artikel
-

Boeken bij Cheaptickets kan nu ook via Deen.nl

CheapTickets.nl en Deen Supermarkten gaan samenwerken. Klanten van alle 64 filialen van Deen krijgen korting op vliegtickets. Daarnaast ontvangen boekers een cadeaukaart van vijf euro, te besteden bij alle Deen Supermarkten in Nederland. De actie loopt tot en met 31 december.

De kortingsactie is het begin van een langere samenwerking. De komende tijd wil men nog meer (kortings)acties opzetten. Er was al een actie met Columbus Magazine, maar de marketingambities van Deen en CheapTickets kwamen volgens het bedrijf wonderwel overeen.

Volgens Lieke Franssen van CheapTickets.nl is probeert zal het bedrijf op allerlei manieren proberen de horizon te verbreden en samenwerkingspartners te zoeken ‘waar wij een klik mee hebben’

CheapTickets is actief in zeven landen en heeft een omzet van tweehonderd miljoen euro en tachtig medewerkers. Het online reisbedrijf is in 2011 gefuseerd en is sindsdien onderdeel van Travix International. Deen Supermarkten bestaat in 2013 al tachtig jaar en heeft winkels in in Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland.

Deel dit bericht

1 Reactie

Michiel

Leuke actie maar in dit geval krijg je op CheapTickets.nl meer korting met actiecode ‘X8TZ’ Namelijk €25 korting in plaats van €15.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond