Deel dit artikel
-

Bol.com brengt boekenmagazine uit

Bol.com brengt Lees Magazine uit, een online magazine voor boekenliefhebbers dat wordt gemaakt met mensen uit de boekenbranche.

Op Lees.bol.com is gisteren tijdens de Boekenparade Lees Magazine live gegaan. Het inspiratiemagazine werkt niet met edities, maar wordt door hoofdredacteur Janneke Siebelink en haar team constant bijgewerkt.

De uitgave bevat toplijstjes – natuurlijk – maar ook interviews met auteurs, achtergrondverhalen en boekentips van experts en schrijvers. Bol.com zet het de uitgave in de markt als een platform waar verhalen worden verteld over de wereld rondom boeken.

Het samenstellende team is van bol.com maar ook uit auteurs, uitgevers en externe redacteuren. Onder hen: Anne de Buck van Your Little Black Book en Fusina Verloop van Kookboekenzevendaagse. De schijn van een eenzijdig bol.com-feestje moet worden vermeden om het aantrekkelijk te houden voor de belangstellende lezer.

In een persbericht: “Het magazine heeft verschillende terugkerende rubrieken; denk hierbij aan recensies, boekennieuws, een boekenagenda en expertlijstjes in alle verschillende genres; van kinderboek tot thriller en van kookboek tot roman. Ook zullen er interviews met bekende auteurs voorbijkomen, zowel geschreven als in een video.”

Artikelen van Lees Magazine zullen meegenomen worden in de nieuwsbrieven van bol.com. Er wordt nog bekeken of een aparte nieuwsbrief voor Lees Magazine relevant is, vooralsnog is dat niet het geval. Daarnaast zal de uitgave eigen events gaan organiseren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond