Deel dit artikel
-

Digitale wenskaarten online met de hand te schrijven

Greetz.nl, leverancier van digitale wenskaarten, laat zijn gebruikers met de hand of een stylus voortaan een persoonlijke groet schrijven. Dat kan nu alleen via de mobiele site op een iPad, maar Greetz voegt de functie ook toe aan de bestaande apps voor Android en iOS.

Eerder bood Greetz.nl al keuze uit 28 niet van echt te onderscheiden online handschriften, nu is het voor het eerst mogelijk om de kaart echt zelf te schrijven op het scherm van je iPad. Verder kunnen klanten hun eigen persoonlijke handtekening opslaan in hun Greetz account om deze vaker te gebruiken.

Greetz zegt dat klanten hun boodschap meer willen personaliseren. Zo voegen sommigen al foto’s of een gesproken boodschap toe aan hun kaart. Behalve handtekeningen kan met de nieuwe technologie ook een tekening worden gemaakt. Op basis van feedback van klanten wordt de functionaliteit verder uitgebreid.

Het bedrijf won in 2012 bij de Thuiswinkel Awards zowel de vakprijs voor Beste Mobiele Webwinkel als de Publieksprijs voor Beste Webwinkel in de categorie Hobby & Cadeau. Ook in 2011 won Greetz deze publieksprijs.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond