Deel dit artikel
-

Eerste sprekers voor Emerce eHealth bekend

De eerste sprekers van Emerce eHealth, eind september in Amsterdam, zijn bekend. Zo zal Dick van Gerwen, gepromoveerd dermatoloog, het gaan hebben over webcamconsulten, samen met zijn collega Milan Tjioe van Huidconsult.nl.

Dr. Anne Bruinvels zal een lans breken voor een open datamodel voor health-apps en medisch onderzoek. Anne richtte in 2012 Px HealthCare op om patiënten een grotere rol te geven in hun eigen behandeling. Zij heeft farmacie gestudeerd in Groningen en is gepromoveerd aan de medische faculteit van Universiteit Utrecht.

Bartho Hengst van Kanker.nl heeft als onderwerp communitybuilding: hoe deel je kennis en ervaring met anderen? Momenteel richt hij zich in het bijzonder op het vlak van de oncologie.

Diverse innovatieve zorgorganisaties en -professionals presenteren tijdens deze derde editie van Emerce eHealth goede en succesvolle praktijkvoorbeelden, de nieuwste tools en de laatste inzichten. Op het podium verder veel praktijkcases en expertsessies over het proces, de lessen en de behaalde resultaten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond