Deel dit artikel
-

Expert breidt mobiele marketing uit

De 150 winkels van Expert gaan hun internetstrategie uitbreiden met mobiele marketing. Via de smartphone-app van AppVantages wil men consumentgerichte marketingmogelijkheden bieden.

Expert, gespecialiseerd in consumentenelektronica, is een keten van franchisenemers die zelf hun apparatuur mogen afprijzen. De marketing voor deze ‘Koopjeskelder’ bleef tot voor kort beperkt tot de websites, maar voortaan ziet de consument direct welke winkels in zijn nabijheid interessante unieke koopjes heeft.

Er is geen aparte of aangepaste app gemaakt, zegt Jeroen Menheere van Expert tegen Emerce. AppVantages heeft een app waarmee kortingen, tickets en loyalty-acties via één smartphone-applicatie altijd voor de consument beschikbaar zijn.

Via het CMS van AppVantages krijgen franchisenemers toegang tot een database met actieve gebruikers, zoals de jongerenbase van CJP en de zakelijke gebruikersbase van Myler/Achmea.

AppVantages is nu ruim één jaar bezig en is inmiddels actief in vier landen: Nederland, Duitsland, België en Latijns-Amerika (Panama).

Volgens Expert wordt nagedacht over een aangepaste versie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond