Deel dit artikel
-

HotelTonight garandeert laagste prijs

HotelTonight, de app voor hotelkamers, gaat de laagste kamerprijzen garanderen. Als gebruikers een lagere kamerprijs op een andere site tegenkomen, wordt het verschil in spaarpunten terugbetaald.

Donderdag spreekt Heather Leisman, directeur EMEA van HotelTonight, op Emerce eTravel in Bussum. Daar zal zij het succes van de twee jaar oude app toelichten.

Het Amerikaanse bedrijf biedt hotelkamers aan in zo’n duizend grote steden in twaalf landen en is vijf miljoen keer gedownload voor zowel iOS als Android. Regelmatig worden nieuwe grote steden toegevoegd. Sinds kort is ook het hotelaanbod van Amsterdam beschikbaar.

De app richt zich met name op last minute-boekingen in categorieën luxe, hip of eenvoudig. Gebruikers kunnen hotelkamers  beoordelen en desgewenst eigen foto’s toevoegen. Vanwege het last minute-karakter wordt de dienst alleen mobiel aangeboden. Er is dus geen aparte website.

Oprichter Sam Shank zit al langer is de reiswereld en was CEO van DealBase.com en TravelPost.com. Dat laatste bedrijf werd door SideStep overgenomen en Shank bleef er tot de acquisitie door branchegenoot Kayak.

Emerce eTravel wordt donderdag gehouden in ’t Spant in Bussum. Andere sprekers zijn Dorianne Richelle van Facebook, Expedia-oprichter Simon Breakwell, Jan van Helden van KLM, Martijn van Erp van Wintersporters.nl en Frederieke Wolter van Favoroute.com.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond