Deel dit artikel
-

De klare lijn van iOS7

‘Holy mackerel, dat is nog eens een update’, twitterde de Britse acteur en presentator Stephen Fry, en vooral Apple-fan. Apple heeft de eerste beta van iOS 7 beschikbaar gesteld. Die werkt op iPhone 5, iPhone 4S en iPhone 4 en de iPod touch 5de generatie. Een ontwikkelaarsaccount is nodig om de beta te downloaden. Een indruk van Apples klare lijn in plaatjes.

Deel dit bericht

3 Reacties

CowboyTim

Deze stijl voert Google al enige tijd. Zeker naar de icoontjes kijkend.

Youri

Dat ben ik niet helemaal met je eens… Wat een kleuren… Plus, waar Google zoveel mogelijk plat blijft probeert Apple wel degelijk diepte te realiseren d.m.v. de overlays etc.

mad

Zelf ben ik vanaf dag 1 een echte Apple IOS device liefhebber en heb ik de beta van IOS7nu een weekje draaien.

Eerlijk gezegd vind ik het een verschrikkelijk lelijk design. In sommige schermen weet ik nu niet of ik in Android of in Windows8 zit. Ze proberen met hun nieuwe zuurstok design een doelgroep aan te spreken die naar mijn mening de iphone en ipad niet kan veroorloven. Ik heb inmiddels ios7 beta eraf en ben weer terug naar mijn ios 6.x Wat een verademing. Ik weet het zeker… ik ga zeker niet over!

Wordt dit na Antennegate en het Maps debacle de nieuwe fiasco van Apple? Ik weet het niet maar er zullen zeker kritische notes komen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond