Deel dit artikel
-

Nieuw Emerce-event: E-commerce Live!

Op dinsdag 2 juni organiseert Emerce een nieuw event in de Beurs van Berlage: E-commerce Live! Ieder uur beginnen 30 sessies, panels, interviews en round tables om te leren, kennis en inzicht te vergroten en ervaringen te delen.

Tussen de achthonderd en duizend e-commerceprofessionals en -managers worden verwacht begin juni in Amsterdam bij E-commerce Live! Emerce’ nieuwe event is opgezet als benchmark voor business, bron van inspiratie en platform om te netwerken.

Ondernemers uit e-commerce en de retail komen in contact met de vakspecialisten van onder meer Etsy, bol.com, KLM en horen ook Westwing uit de stal van Rocket Internet de markt voor wooninrichting internationaal naar zich toetrekt. Dat zijn zomaar een paar voorbeelden van een lange lijst gasten die we uitnodigen.

Het themapakkket die dag is breed en omvat natuurlijk onderwerpen als conversieverhoging, slimme fulfillment, internationale expansie, cross channel-strategie, marketingoptimalisatie en het verbeteren customer journey. De besten uit het vak staan op het podium of zitten aan tafel om de ieders informatiehonger te stillen.

Ellen Snijder van Fashionchick, bijvoorbeeld, bespreekt een nog onderbelicht terrein: het verschil tussen mannen en vrouwen als ze winkelen. Gender is een van de zachte factoren waar bij design niet vaak rekening mee wordt gehouden maar die business wise wel het verschil kan maken met de concurrentie.

Vanuit een meer psychologische achtergrond komt Jay de Groot van Science Rockstars (PersuasionAPI) vertellen over verschillende tactieken om mensen te overtuigen naar een oplossing voor e-commerce websites.

Datum: dinsdag 2 juni 2015
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam
Site en tickets: http://www.ecommercelive.nl/

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond