Deel dit artikel
-

Sanoma lanceert vergelijkingssite voor mobiele abonnementen

Sanoma, eigenaar van onder meer vergelijkingssite Kieskeurig.nl, heeft een nieuwe vergelijkingssite gelanceerd die de consument overzicht moet geven van de verschillende mobiele abonnementen die in omloop zijn. (meer…)

Deel dit bericht

6 Reacties

Bas van de haterd

Volgens mij hebben we met http://www.delaagsterekening.nl die al tijden, alleen niet enkel vergelijken, maar ook op basis van inlezen van facturen berekenen wat het beste abo is. Ben benieuwd of de media power van sanoma een grote deuk schopt in het ondernemersschap van een enkeling of dat het juist versterkt omdat men nu verder gaat zoeken en bij een betere dienst uit komt

Rutger

Daar hebben zich weer heel wat innovatieve geesten bij Sanoma zich op stuk gebeten. Mag ik uit ‘onafhankelijk’ opmaken dat Sanoma niets verdiend met het doorverwijzen van bezoekers?

Peter van Schaik

We hebben Bellen.com toch al? Waar is dit voor nodig?

Bart

@Rutger Het gaat volgens mij om een onafhankelijke vergelijking. Waarom zou daar niet aan verdiend mogen worden? Zolang er geen posities gekocht worden in een vergelijking kan dit best op een eerlijke wijze gedaan worden. Een tool die overigens echt een goed advies geeft, is de RekeningScan op Bellen.com https://www.bellen.com/mobiel/belwijzer/uploadbestand.aspx. Deze analyseert je belgedrag aan de hand van je geüploade telefoonrekeningen en geeft advies op maat.

jack

Allereerst wil ik laten weten dat ik grote bewondering heb voor Sanoma en haar activiteiten en ken een aantal medewerkers persoonlijk (topgasten!)
Helaas kan ik niet anders zeggen dat ik kiesmobiel.nl een onduidelijke, onhandige en onvolledige website vind.
Zo heb ik zelf net een nieuw KPN abbonement afgesloten icm een Samsung Galaxy S2 (wat een geweldig toestel!).
Ik heb op een aanbieding gereageerd waardoor ik 6 maanden lang slechts 25 euro per maand betaal voor 1500 belminuten, 1 gb internet en gratis toestel (2 jarig abbo).
Na 3 maanden kan ik kosteloos het abbonement aanpassen naar een ander type (minder belminuten, dus minder maandelijkse kosten).
Deze actievoorwaarden zijn niet opgenomen in de website dus kan ik nooit een eerlijke en actuele vergelijking maken (en dus nooit zeker zijn van het beste aanbod in de markt.

Leuk geprobeerd, dat dan weer wel.

Jack

Maarten

@Jack: dank voor de tip van die 3 maanden. Wat ik wel goed vind is dat je duidelijk ziet of een abonnement per seconde wordt afgerekend en dat internetbundels worden opgenomen. Zat zelf ook te denken aan de Samsung Galaxy S2 en via kiesmobiel.nl kom ik uit bij KPN 1000 (per seconde!). Ik zie trouwens in de berekeningen wel het actietarieven staan, dus ik denk dat die wel worden meegenomen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond