Deel dit artikel
-

Superbezorger.nl breidt uit in het Noorden

Superbezorger.nl breidt de samenwerking met lokale supermarktondernemers steeds verder uit. Vanaf 1 september zal de online dienst niet alleen in Zwolle, maar in nog een viertal andere verspreidingsgebieden beschikbaar zijn: Assen, Emmeloord, Hasselt en Hoogeveen.

Bezoekers van Superbezorger.nl kunnen via de webwinkel boodschappen doen in een van de vijf supermarkten. De bezorging wordt door de supermarkten afgehandeld, behalve in Zwolle, waar initiatiefnemer Robert Boelen zelf bezorgt. De bezorgkosten kunnen per regio verschillen.

De namen van de supermarkten zijn niet bekendgemaakt. Dat vindt Boelen niet belangrijk. “Het zijn zelfstandige ondernemers, dus geen ketens. Wel moeten ze bij voorkeur rond een dichtbevolkt gebied gecentreerd zijn. We leveren in een straal van vijftien tot twintig kilometer. Dan wordt een plaats als Westerbork bijvoorbeeld wat moeilijk.”

Superbezorger.nl voert de gegevens van de beschikbare artikelen zelf in. Boelen wil niet zeggen wat hij de deelnemende supermarkt voor de dienstverlening rekent. Klanten betalen een kleine opslag plus bezorgkosten.

In Zwolle is de webshop nu goed voor gemiddeld twintig tot 25 bestellingen per week.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond