Deel dit artikel
-

Testnet definitief failliet

Een naamsverandering, doorstart en een nieuwe eigenaar hebben niet mogen baten. Testnet is voor de rechtbank van Rotterdam failliet verklaard.

De rechtbank van Den Haag, de thuisstad van Testnet, handelt de afwikkeling af. Het faillissement zou gisteren zijn uitgesproken. Bij Testnet werd de telefoon zojuist niet opgenomen.

Het affiliatebedrijf dat eind vorige eeuw begon, veranderde begin dit jaar zijn naam nog in Iffiliate maar draaide die verandering later weer terug. In april ging het bedrijf failliet maar maakte een doorstart. Die is deze week geëindigd.

Rob Oud van Media Nova, dat in Testnet investeerder, was kort voor publicatie evenmin bereikbaar voor commentaar.

Deel dit bericht

9 Reacties

Kees

Jammer!

remco de smit

Zeker jammer. Vooral het schimmige, onbereikbare, onduidelijke naar buiten toe vind ik jammer !

Lars

Terecht. Zakkenvullers waren het. Alle inkomsten in eigen zak en de affiliates niet uitbetalen. Ja dan krijg je dat. Was een schandalig slechte partij in de affiliate markt. Blij dat ze weg zijn, en nu graag noooooooooit meer terug komen.

Tim

Erg jammer! Vooral vervelend voor de medewerkers die nu opzoek moeten naar een nieuwe job. Zou toch een hele mooie actie zijn als er bedrijven zijn die nu pro actief de ex-medewerkers van deze partij benaderen voor een mooie functie?

Tim

Dat is wel een hele ongelukkige plek voor een smiley. Daar heb ik hem toch echt niet zelf geplaatst. @redactie, zouden jullie de smiley achter het vraagteken willen plaatsen? Dank!

Derek Visser

Gun het ze, wat een slechte service, erg arrogante houding naar potentiële adverteerders toe.

rina

Ja ik vind het jammer. Mijn man was daar een paar maanden aan het werk. Nu dus weer op zoek naar een andere job. Dus de kreet gelukkig vind in niet op zijn plek. Er waren daar mensen aan het werk die het wel goed wilde doen. Maar ik kan mij wel voorstellen dat als je voorheen gedupeerd was door testnet je geen goed woord over hebt. Maar bedenk wel dat er ook goede mensen werkte. Die net als jou Lars hierdoor ook gedupeerd zijn.

Jorgen

Beste Tim,
Dank voor je reactie.
Inderdaad de personen die overgebleven waren na 1 dec zijn de eerlijke mensen die wel streden voor de Publisher en voor de Adverteerder.
Maar meestal met de handengebonden waren en niet op de hoogte waren betreft de werkelijke situatie.
En telkens met een mond vol tanden schamend aan de telefoon zaten.
Dus bij deze mijn oprechte excuses betreft de benadeelde partijen zoals Lars en Derek

Sander Peters

Voor mij is het zeker balen, ik zou nog ruim 1250 euro aan commissies krijgen, naar dat geld kan ik nu wel fluiten.
Maar goed, het is niet anders ;(

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond