Deel dit artikel
-

Testnet verandert naam in Iffiliate

Testnet Online Advertising verandert zijn naam in Iffiliate Performance Based Network. De nieuwe naam moet het verbredende scala aan dienst weerspiegelen waarmee het bedrijf zich bezighoudt.

Zojuist maakte Testnet uit Den Haag zijn naamsverandering bekend met een bericht aan contacten. De naam Testnet houdt op te bestaan na dertien dienstjaren.

De directie van Iffiliate was kort voor publicatie niet bereikbaar voor commentaar.

In een e-mail schrijft directeur Lasmar van der Waals: ‘Waar Testnet bekend stond als lead- en traffic generatiebureau, gaat iffiliate adverteerders, mediabureaus en publishers beter bedienen door alle diensten aan te bieden rondom affiliate marketing. Onze activiteiten omvatten nu ook onder andere design, strategisch advies en social media management. Van een bedrijf dat proefmonsters aanbood op internet, zijn we uitgegroeid tot een volwaardige partner voor alle marketing doeleinden.’

Iffiliate is eigendom van Media Nova Holding. Daar vallen ook Zideo Media en Mama & Zo onder.

Media Nova stelde Van der Waals vorig jaar aan als commercieel directeur. Zijn taak was toen om Testnet meer op de kaart te zetten als commerciële organisatie. In mei werd hij gepromoveerd tot algemeen directeur.

Foto: challiyan (cc)

Deel dit bericht

5 Reacties

Stefan

Gefeliciteerd! Succes aankomend jaar!

Douwe

Ziet er goed uit, gefeliciteerd en een succesvol 2012!!

Peter-Paul | Internet-Gokken.be

Grappig dat iaffiliates.com net vorige maand is gelanceerd, en dat iffiliate.com niet van testnet is. laat wel weer zien hoe creatief bedrijven zijn…

Marc Goedele

@Peter-Paul wel apart http://www.internetgokken.be was zeker bezet 🙂

Peter-Paul | Internet-Gokken.be

@Marc beide URLs zijn van ons. Maar als je als testnet zijnde een nieuw merk lanceert — en je kan uit alle namen kiezen — dan wil je toch alle belangrijke extensies hebben. Wat als de concurrent bijdehand is en de .com koopt? Of wat nou als ze over 5 jaar internationaal willen gaan?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond