Deel dit artikel
-

TradeTracker: uitbetalen binnen een dag

Affiliatenetwerk TradeTracker brengt de uitbetalingstermijn aan uitgevers sterk terug. Binnen een en maximaal zeven dagen na goedkeuring krijgen de sitebeheerders het geld overgemaakt.

Bij de meeste netwerken in Europa is het zo, dat ze hun relaties (ook wel: affiliates) pas uitbetalen als de adverteerder de rekening heeft betaald. TradeTracker stapt af van dat principe en neemt dat financiële risico over. Dat komt de affiliates ten goede, omdat ze hun geld sneller krijgen.

“Het grote voordeel van super fast payments is dat de tijd tussen het goedkeuren van een door u gegenereerde transactie en het moment dat u uw geld van ons ontvangt met 80-95 procent wordt teruggebracht”, aldus het onlinemarketingbedrijf.

De optie om sneller uit te betalen dan gangbaar, is gratis. Directeur Paul van Doorn: “We rollen dit uit naar alle landen waar TradeTracker actief is, maar beginnen in Nederland met een groep grotere uitgevers. Als de ervaringen vanuit technisch oogpunt goed zijn, krijgt iedereen deze optie. Ik denk dat het buitenland volgende maand aan de beurt is.”

Van Doorn: “Hiermee veranderen we de regels van het spel. Affiliates hoeven bij ons niet meer op hun geld te wachten. Dat kon voorheen, in de slechtste gevallen, tot vier of vijf maanden duren. En kijk naar Modern.nl, dat is omgevallen. Daarbij kon iedereen naar zijn geld fluiten.”

Sinds ruim een maand kunnen de aangesloten uitgevers het verdiende geld ook laten overmaken via PayPal.

Mogelijk openen de snellere uitkeringen de deuren voor een nieuwe categorie uitgevers op het netwerk van TradeTracker. Affiliateblog.nl constateert namelijk dat de lange tijd tussen de goedkeuring van een lead en de uitkering van het geld, als drempel wordt gezien door Amerikaanse publishers om met Europese partijen te werken.

Foto: images money (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Vincent Heidinga

Mooie stap! Hopelijk volgen andere netwerken snel.

Bob

Hip hip hooray voor het beste netwerk van Nederland!

Daniel

Goede zaak! Vooral in de de categorie creditcards duurt de acceptatietermijn bij creditcardmaatschappijen langer dan bij bijvoorbeeld andere categorieën.

http://www.123creditcardvergelijk.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond