Deel dit artikel
-

VakantieVeilingen.nl gaat kaartjes veilen via Facebook

VakantieVeilingen.nl biedt vanaf vandaag kaartjes voor Toppers in Concert 2012 via Facebook aan. Het is voor het eerst dat tickets worden geveild binnen het sociale netwerk.

VakantieVeilingen.nl heeft al ruim 175.000 Facebookfans. Die kunnen nu bieden op kaarten voor ‘Toppers in Concert 2012, The Love Boat Edition’, op Hemelvaartsdag, donderdag 17 mei in de Amsterdam Arena.

Het veilen gebeurt met een app die in opdracht van de site werd ontwikkeld door Britse bedrijf One Iota, maar betalen gaat wel om Facebook heen. Er hoeft dus niet met Facebookcredits te worden betaald.

“We hebben de grootste Nederlandse fanbase in Facebook”, zegt Huub van Mierlo, managing director Vakantieveilingen.nl. “Dan moeten we daar ook wat mee doen, niet alleen Likes verzamelen als een soort van voetbalplaatjes, maar om de dialoog aan te gaan en nog belangrijker iets terug te geven aan onze fans.”

Volgens Van Mierlo heeft zo’n veiling nog niet eerder plaatsgevonden. “Zeker weten, we hebben bij Facebook geïnformeerd.”

In de toekomst zullen meer unieke veilingen worden aangeboden op Facebook die nu niet te vinden zijn op VakantieVeilingen.nl zelf. Die site heeft 5,5 miljoen bezoekers per maand.

In de volgende fase wil het bedrijf het aanbod mede laten bepalen door de fans op Facebook. “Dan gaan we vragen welke vakanties of evenementen moeten worden aangeboden.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond