Deel dit artikel
-

Ziggo rolt beperkt mobiel breedband uit

Kabelaar Ziggo is dan toch gestart met mobiel breedband, voorlopig alleen in delen van Breda, Oss en Zwolle en uitsluitend voor zakelijk gebruik.

Het gaat om de 4G-frequenties die het kabelbedrijf eerder heeft aangekocht. In de gebieden waar bereik is, bedraagt de maximale downloadsnelheid 100 Mbit/s en de uploadsnelheid 40 Mbit/s.

Ziggo hanteert een Fair Use Policy voor het gebruik. Daarbij wordt onder andere gekeken naar het gemiddelde verbruik van de simkaart. Het verbruik mag daar niet in zeer sterke mate van afwijken, zegt Ziggo.

Om gebruik te maken van Mobiel Breedband moet men beschikken over Internet Plus van Ziggo Zakelijk.

Ziggo heeft de lancering van het netwerk niet grootscheeps aangekondigd. Wel werd vandaag het Office Plus pakket gelanceerd voor MKB bedrijven tot vijftig medewerkers.

Office Plus levert niet alleen telefonie met twee tot vier telefoonlijnen en tien nummers, maar ook internet met acht vaste IP-adressen en standaard digitale radio en tv-ontvangst.

Deel dit bericht

1 Reactie

john voorts

Ziggo is hiermee de eerste provider die draadloos internet aanbiedt door middel van de LTE techniek. http://www.draadloosinternetlaptop.nl/component/content/article/84-ziggo-biedt-als-eerst-mobiel-internet-door-middel-van-lte-techniek-aan

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond