Industry Wire

Geplaatst door Text100

Palo Alto Networks geeft cybersecurity insights tijdens World Economic Forum in Davos

Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), de aanbieder van next-generation security, kondigt aan dat CEO Mark McLaughlin en William Saito, vice voorzitter en Chief Security Officer (CSO) van Japan, een nieuw perspectief geven over de aanpak van de huidige en toekomstige cyberkwesties over het thema ‘responsive and responsible leadership’. De 47ste jaarlijkse meeting van het World Economics Forum in Davos vindt plaats van 17 tot en met 20 januari 2017.

Gezien de toenemende afhankelijkheid van digitale systemen, die een ‘connected levensstijl’ mogelijk maken, vormen cyberaanvallen een fundamenteel risico voor onze manier van leven. Het is daarom noodzakelijk dat er een gecoördineerde en gezamenlijke reactie komt vanuit de industrie en de overheid.

Om de risico’s zo effectief mogelijk aan te pakken zullen de verantwoordelijke bestuurders zich moeten richten op geautomatiseerde preventie, voorlichting en procesverbeteringen binnen hun organisatie. Alleen op deze manier is het mogelijk om kosten te verhogen bij cybercriminelen en de kans op een succesvolle aanval te verminderen en vertrouwen te handhaven in het digitale tijdperk.

“Cybersecurity is een mondiaal probleem dat ieder individu in elke uithoek van de wereld raakt. Het is daarom essentieel dat bestuurders participeren in het cyberdebat en gezamenlijk reageren door met uitvoerbare ideeën te komen die variëren van mensen en processen tot technologie. Een holistische benadering is de enige manier om de transitie van een reactieve naar een preventieve beveiliging mogelijk te maken en vertrouwen te blijven houden in onze digitale ecosystemen die bijdragen aan onze economische ontwikkeling,” aldus Mark McLaughlin, voorzitter en CEO van Palo Alto Networks.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht