Industry Wire

Geplaatst door DPD

DPD introduceert internationale brievenbuszending wegens nationaal succes

Best, 20 juni 2018 – Pakketbezorger DPD breidt internationale dienstverlening uit met brievenbuszendingen. De nieuwe service ParcelLetter is gericht op buitenlandse zendingen waarvoor de bezorger niet persé hoeft aan te bellen bij de ontvanger. Eerder introduceerde pakketbezorger DPD ParcelLetter zendingen via de brievenbus in Nederland. Wegens groot succes van de nationale zendingen heeft DPD de service uitgebreid naar internationale zendingen. 
DPD breidt de ParcelLetter zendingen uit naar 25 landen in Europa via het verzendplatform www.pakkettenversturen.nl. Hierdoor wordt het mogelijk om als consument of zakelijke verzender pakketten, catalogi, samples en brieven internationaal te verzenden via DPD Nederland. In tegenstelling tot andere bezorgservices van DPD, is hier geen handtekening voor vereist. Net als nationale zendingen zijn de internationale ook volledig via track&trace te volgen en maakt standaard gebruik van de Predict service van DPD.
Eric Dietz, CEO DPD Nederland: “Met ParcelLetter hebben we een concrete behoefte vanuit de markt, vertaald naar een nieuwe service. Onze Nederlandse klanten maken er gretig gebruik van. Het is een daverend succes. Zo’n succes dat we de service hebben uitgebreid naar internationale zendingen. Kleine pakketten kunnen nu voordelig via de brievenbus bij de ontvanger bezorgd worden met behoud van de voordelen als track&trace en Predict.”
————————————————————————————————————
Noot voor de redactie
Over DPD
DPD Nederland is onderdeel van DPDgroup, het tweede grootste internationale pakketbezorgingsnetwerk in Europa. Door innovatieve technologieën en lokale kennis biedt DPD de best mogelijke ervaring voor zowel verzendende als ontvangende klanten. DPD’s toonaangevende Predict service zet de nieuwe standaard in de bezorging van pakketten. Klanten worden in detail geïnformeerd over het tijdvak van één uur waarin bezorging plaatsvindt.
Als onderdeel van DPDgroup heeft DPD in Nederland toegang tot meer dan 32.000 lokale Pickup parcelshops in Europa, waarvan meer dan 1700 in de Benelux. DPD levert naar meer dan 230 landen wereldwijd waarbij 60.000 mensen samenwerken om per dag meer dan 4 miljoen pakketten te bezorgen. DPDgroup is het pakketbezorgingsnetwerk van de Franse La Poste groep. Voor meer informatie: www.dpd.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht