Deel dit artikel
-

Shake-in

Skipintro.nl

Tegen het tij in startten Hans van Dijk, Yacco Vijn en Bjørn Bruinsma op 1 augustus met een nieuw bureau voor de online advertentiemarkt. De oprichters hebben een achtergrond binnen reclame en internet. Van Dijk was ooit copywriter bij Lowe Kuiper & Schouten en was later oprichter van Lowe Digital, Vijn en Bruinsma werkten als creatief team bij Ozlo. Skipintro vertelde begin september al zeven klanten te hebben.

Tutch.nl

De wap-portal stond sinds juli in de etalage. Eigenaar VNU wilde er vanaf, volgens eigen zeggen omdat het niet meer binnen het bedrijf paste, dat zich meer op de zakelijke markt richt. Tutch is puur gericht op consumenten. Onder de investeerders die de portal in september overnamen is Luc Maas, voormalig commercieel directeur bij KPN Mobile. Maas heeft grootse plannen met Tutch, dat naar zijn idee uitgebouwd dient te worden tot een belangrijk plek voor mobiele content. Tutch telde ten tijde van de overname 40 duizend abonnees.

Hunkemöller.com

De nieuwe site van de ondergoedwinkelketen Hunkemöller is ontworpen door het Amsterdamse bureau Strawberries. De nieuwe site werd begin september gelanceerd. Uiteraard is er veel informatie te vinden over de Hunkemöller producten, ook wordt via een pop up-scherm het animo gepeild voor online verkoop. Op meerdere plaatsen op de site wordt getracht informatie los te krijgen van de bezoekers, om zo beter inzicht te krijgen in de Hunkemöller (online) klant.

Novatv.nl

De nieuwe site van het actualiteitenprogramma Nova is ontworpen door Bright Alley, onderdeel van het NOB. De site geeft informatie over het televisieprogramma, maar bezoekers kunnen ook dossiers raadplegen, standplaatsen van correspondenten bezoeken en meedoen aan chatsessies. Het belangrijkste is uiteraard de mogelijkheid om een complete uitzending of onderdelen daarvan via de site te kunnen bekijken, helaas (voorlopig) nog met binnen een klein schermpje. Bright Alley verzorgde ook het content managementsysteem.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond