Deel dit artikel
-

Samenwerking Webshop Trustmark en Trustpilot

Stichting Webshop Trustmark en Trustpilot gaan voor Nederland en België een samenwerking aan. Gebruikers van het Webshop Trustmark kunnen hierdoor ook beoordelingen van klanten in hun shop tonen.

Betrouwbaarheid is een van de criteria waarop de consument besluit of hij wel of niet bij een internetwinkel naar binnen gaat om daadwerkelijk te kopen. Zeker de kleinere of onbekendere winkels moeten zich daarom extra profileren.

Webshop Trustmark is een van meerdere keurmerken die in Nederland en België op shops is te zien. Om het keurmerk meer lading te geven is de achterliggende stichting een samenwerking met het Deense Trustpilot aangegaan. De Denen leveren technologie waarmee (nieuwe) leden van Webshop Trustmark hun klanten kunnen uitnodigen recensies te schrijven. Die verschijnen vervolgens weer op de betreffende webshop.

“Deze is dan op het open platform (Trustpilot, red.) te zien en kan op de eigen website worden gepubliceerd. Bovendien kunnen de leden via het back-end system van Trustpilot 1-op-1 reageren op de reviews en kunnen ze profiteren van gratis Google Seller Ratings.” Immers, Trustpilot is een van de partijen die input geeft aan de beoordeling op Google Shopping.

Foto: Sarah Reid (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

WebwinkelKeur

Goede zaak dat steeds meer keurmerken zien dat klantbeoordelingen een goede toevoeging zijn op een keurmerk. Zo wordt niet alleen de juridische kant van de zaak bekeken, maar ook klanttevredenheid. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond