Download

Download
0
4.5k
Channel: e-commerce

Het concurrentievoordeel van Open SaaS

E-commerce kan tegenwoordig niet meer over het hoofd gezien worden. Steeds meer winkeliers, merken, grote ondernemingen en eenmanszaken beginnen een e-commercewinkel. Ze krijgen te maken met nieuwe problemen maar vinden er ook creatieve oplossingen voor.

Daarom is het zo belangrijk om overal op voorbereid te zijn. De innovaties stapelen zich zo snel op dat niemand kan voorspellen hoe de toekomst er zelfs op de korte termijn uit zal zien. Daarnaast stijgen de verwachtingen van klanten constant. Het ironische is dat de winkelervaring er tegenwoordig meer dan ooit toe doet, ondanks of misschien wel dankzij het feit dat mensen hun spullen steeds vaker online en niet in de winkel kopen.

Zakelijke flexibiliteit is cruciaal om de concurrentie een stap voor te blijven in het voortdurend veranderende verkooplandschap van vandaag. Flexibele e-commercetechnologie biedt concurrentievoordeel.

Een Open SaaS-aanpak combineert het gebruiksgemak van SaaS met de flexibiliteit van een open platform.

De mogelijkheden van Open SaaS

  • Partners en tools van eigen voorkeur gebruiken.
  • Winkelervaringen aanpassen.
  • Toegang krijgen tot gegevens en deze integreren.
  • Het contact met klanten lokaliseren.
  • Wereldwijd actief worden.

De kansen voor e-commerce zijn groter dan ooit. Niemand weet precies wat de toekomst in petto heeft op het gebied
van e-commercetrends en -technologie, maar het is wel duidelijk dat een goed aanpassingsvermogen geen overbodige luxe is.

Merken en retailers moeten zorgen dat ze wendbaar blijven en investeren in de prestaties, marketing en logistieke activiteiten van hun online bedrijf. Na het lezen van dit whitepaper weet je wat Open SaaS daarin kan betekenen.

Jim Herbert