Download

Download
0
5.2k
Channel: Payment

Genereer explosieve groei met je betalingen

In een jaar waar de internetomzet van de detailhandel harder groeide dan ooit, moeten retailers innovatief zijn. Consumenten kochten namelijk massaal gezellige en praktische items, of gingen aan de slag met do it yourself projecten in en rondom het huis. Maar sommige retailers zagen klanten juist verdwijnen.

Vandaag de dag hebben retailers veel aan hun hoofd. Ze moeten retailers nadenken over het klantcontact, de technologie die ze gebruiken, hoe ze navigeren op een steeds meer geglobaliseerde markt. En wat dacht je van de aanpak op het gebied van duurzaamheid en milieu?

Ook met je betaalpartner kan je de klantervaring verbeteren en bedrijfsgroei stimuleren. We hebben dit onderwerp uitgebreid besproken met een aantal van succesvolle retail partners. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste partner, het gebruik van handige betaaldata of het boosten van je conversie: dit whitepaper helpt je op weg. Ontdek hoe Adyen, samen met Westwing, Yumeko en fonQ, betalingen heeft omgeturnd van een plichtmatige tool naar een echte business asset.

In dit whitepaper lees je over

  • Het kiezen van de juiste partners.
  • Verkopen in andere landen.
  • Het verhogen van conversie.
  • Het bieden van een ultieme klantervaring.
  • Ervaringen van fonQ, Yumeko en Westwing.

Ready to go? We hopen dat dit whitepaper je inspiratie en bruikbare suggesties biedt. Wie weet zijn betalingen dan vanaf nu een zorg minder.

Redactie