0
5.4k

Hoe snel moet je website zijn?

De snelheid en prestaties van web- en mobiele apps zijn altijd interessant. Misschien heb je al tijd, moeite en geld besteed aan de overstap naar de Cloud, ook de manier van software leveren fundamenteel veranderd of zelfs Kubernetes gebruikt om sneller te schalen. Dan komt de onvermijdelijke vraag over webprestaties: “Hoe snel moeten we zijn?”

Maar het antwoord is: “Het hangt ervan af”.

Toegegeven, dat is niet een reactie die iemand wil horen. Helaas is de waarheid dat – hoewel uptime eenvoudig te kwantificeren is – er geen enkele statistiek is om de paginaprestaties duidelijk te definiëren.

Studies wijzen op het feit dat “sneller beter is”. Gomez, de webprestatiedivisie van Compuware, ontdekte dat na drie seconden wachten tot 40% van de gebruikers een site verlaat. Bovendien ontdekte Walmart dat het verbeteren van de paginasnelheid met zelfs 100 ms de omzet met 1% verhoogde. Hoewel snelheid een cruciaal onderdeel is, is het slechts een onderdeel van één dynamische pagina-ervaring.

Klanten navigeren op een site op een duizelingwekkende combinatie van webbrowsers (en hun verschillende versies), apparaten (zowel nieuw als oud) en netwerken (van supersnel tot traag hotelinternet). Elke persoon tolereert op zijn eigen manier snelheid en prestaties. Daarom algemene regel #1: gebruik meer dan één statistiek om de paginaprestaties te meten.

Onderwerpen in dit whitepaper

  • Pagina laadtijd ervaringen
  • Gebruikersinteractie
  • Visuele stabiliteit

Hoewel ‘het ervan afhangt’, frustrerend kan zijn om te horen, is het een geweldige kans om de basisprincipes van webpagina’s, klanttevredenheid en het creëren van een prestatiegerichte cultuur in een digitaal bedrijf te verkennen. Dit whitepaper helpt je daarbij.

Download het whitepaper

4939_Untitled.jpg

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor New Relic. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met New Relic’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Redactie