0
4.7k
Channel: Payment

Waarom “later betalen” bij de betaalopties hoort

Geïntensiveerd door een wereldwijde pandemie, is de manier waarop consumenten winkelen het afgelopen jaar drastisch veranderd. Koopgewoonten veranderen zowel uit noodzaak als uit voorkeur, waardoor meer shoppers online bestellen dan ooit tevoren.

Met de groei van online winkelen gaat ook de grensoverschrijdende verkoop omhoog. En met uitbreidingen in betalingsopties hebben ze geen creditcard nodig om een aankoop te doen. Een nieuwe generatie slimme klanten met een aanzienlijke koopkracht en een voorkeur voor de flexibiliteit van kopen, betaalt graag na hun aankoop ( buy now, pay later of BNPL).

BNPL is een van de snelst groeiende betalingsdiensten, met een wereldwijd marktaandeel dat naar verwachting in 2025,14 $ 20,4 miljard zal bedragen. BNPL-transacties zullen naar verwachting ook binnen 3 jaar 11% van alle Europese e-commercebetalingen uitmaken.

In dit whitepaper lees je waarom klanten over de hele wereld gebruik maken van BNPL. Ook komen strategieën aan bod om deze doelgroep aan te trekken en het aantal conversies en inkomsten te verhogen.

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt deze whitepaper downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor PayPal. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met PayPal’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Redactie