Deel dit artikel
-

1 miljoen euro voor RingCredible

PPM Oost en Brooklyn Ventures investeren gezamenlijk 1 miljoen euro in het bedrijf achter bel-app RingCredible. Hiermee wil men de kwaliteit van het product verbeteren en de naamsbekendheid vergroten.

Met PPM-Oost, de investeringsmaatschappij van de provincies Overijssel en Gelderland, en de verhuizing van het hoofdkantoor naar Enschede treedt het bedrijf in de voetsporen van onder andere Booking.com en Thuisbezorgd.nl. De faciliteiten rondom Kennispark, the Gallery en de internationale oriëntatie van de Universiteit Twente helpt volgens het bedrijf. Naast de bestaande verkoopkantoren in Canada en Breukelen wil het bedrijf komend jaar ook in Zuid-Amerika, Afrika en Azië uitbreiden.

RingCredible wordt vooral voor buitenlands belverkeer gebruikt. Voor binnenlands bellen fungeert de app eerder als aanvulling op prepaid simkaarten.

Deel dit bericht

1 Reacties

Arjen Jongeling

Zijn dat niet die gasten met die advertentie op Facebook waar ze achter Steve Jobs op deerniswekkende wijze een hand met tablet hebben gephotoshopt zodat het net lijkt of hij met die app aan het bellen is? Dat ze daar zo lang mee wegkomen, portretrechtsgewijs.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond