Deel dit artikel
-

OPPO onthult RX17 Pro & RX17 Neo

OPPO lanceert in Europa de OPPO RX17 Pro en RX17 Neo. De R in de naam staat voor ‘Real’ (echt), ‘Revolution’ (revolutie) en ‘Reform’ (verbetering). Design, innovatie en jongeren zijn de belangrijkste pijlers van deze nieuwe serie.

Voor de nieuwe modellen is gebruik gemaakt van 3D-mistglas zodat de behuizing een zachte uitstraling heeft. OPPO heeft een laag gecondenseerd licht aangebracht tussen de kleurlaag en het glas, waardoor de behuizing over een speciale ronding en textuur beschikt en licht reflecteert. Zodra de lichthoek verandert, zie je op de 3D-behuizing en de achterkant een samenspel van licht en schaduw.

De RX17 Pro onderscheidt zich vooral door het 6,4-inch scherm. OPPO noemt dit het ‘waterdrop’-scherm, dat is gebaseerd op een waterdruppel. OPPO heeft het voorste scherm aangepast en de voorste camera in het midden van de waterdruppel geplaatst, waarmee ze de onderliggende licht- en afstandssensor afschermen. Daarnaast is de koptelefoonaansluiting tussen de zijkant en het glas geplaatst.

De RX17 Pro heeft een 25MP-voorcamera en een Sony IMX576-sensor met een diafragma van f/2.0 voor realtime HDR-ondersteuning. De RX17 Pro beschikt over 8 miljoen verschillende fotofilters die aansluiten op de wensen van gebruikers. Daarnaast is de aangepaste beautymodus in staat om vier mensen op een foto te herkennen, zodat gebruikers gezichten kunnen bewerken en direct het resultaat kunnen bekijken.

Verder gebruikt de RX17 Pro een Sony IMX362 als hoofdcamera, met 12 MP en dual-pixel om snel en nauwkeurig scherp te stellen. Dankzij het pixelformaat van 1,4 µm en het sensorformaat van 1/2,55″ maak je helderdere avond- en nachtfoto’s met minder ruis. De hardware van de OPPO RX17 Pro is speciaal ontworpen voor avond- en nachtfotografie.

De RX17 Pro heeft een adviesprijs van 599 euro en is te koop vanaf 15 november.

Deze nieuwe smartphone hoeft de RX17 Pro niet te benijden. Precisietechniek en natuurlijke perfectie komen samen in een zeer helder scherm. Het 6,4-inch scherm met waterdruppel-inkeping heeft een scherm/behuizing-ratio van 91 procent en is daardoor geschikter voor games en video’s. Door de extra schermruimte en het compacte design is de RX17 Neo niet alleen licht, maar beschikt hij ook over geavanceerde functies.

De RX17 Neo toont een verscheidenheid aan kleuren (verkrijgbaar in ‘Mocha Red’ en ‘Astral Blue’) wanneer je het toestel in het licht beweegt.

Met de 25MP AI-front-camera kan de camera 296 gezichtsuitdrukkingen van de gebruiker herkennen en binnen een microseconde een analyse maken van het uiterlijk. De camera wordt ondersteund door een AI-algoritme dat meer dan 8 miljoen referentiepunten gebruikt om te zorgen dat iedere dimensie van een persoon wordt scherp gesteld.

De RX17 Neo heeft een adviesprijs van 349 euro en is te koop vanaf 8 november.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond