4Suites haalt 440.000 dollar op

4Suites, een Nederlandse start-up die hotelkamers en ander vastgoed mobiel toegankelijk maakt, heeft 440.000 dollar (373.000 euro) opgehaald bij angel-investeerders. Het geld zal worden gebruikt voor uitbreiding naar nieuwe Europese markten.

Met de technologie van 4Suites kan elk bestaand slot mobiel toegankelijk worden gemaakt, zonder dat er iets moet worden vervangen. Kamerdeuren in hotels, bungalowparken, kantoorpanden en woongebouwen zijn op deze manier per smartphone open te maken. Met de bijbehorende app kan de gebruiker ook een kamer boeken, roomservice bestellen, om schoonmaak vragen, et cetera.

Vooralsnog richt 4Suites zich op de Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. In Nederland werken onder andere Qbic Hotel Amsterdam WTC en De Torenhove in Delft met de technologie.

3 Reacties

Ben geïnteresseerd om het in de Franse markt te introduceren waar ik reeds meer dan 20 jaar eigen kantoren heb,

met vr gr

M Forster
0031614144947

Bij http://www.traffictoday.nl/ hebben we het systeem ook net geïmplementeerd gekregen waardoor we digitaal onze deuren kunnen openen. Werkt mooi! Zie: https://www.4suites.nl/smart-hotels/traffic-today-coming-soon/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug