Deel dit artikel
-

App supermarkt Jan Linders heeft mededelingenbord

Supermarkt Jan Linders lanceert een nieuwe app, waarin vooral het regionale karakter van de supermarkt wordt benadrukt. Er kunnen ook advertenties worden geplaatst op de lokale marktplaats.

De gebruiker stelt zijn eigen supermarkt in. Daarna ziet hij direct tot hoe laat zijn supermarkt open is en vindt hij snel andere relevante informatie over het filiaal: openingstijden, het goede doel dat de supermarkt steunt en nieuwsberichten van de eigen supermarktmanager. Uniek is de lokale marktplaats, waar – net als op het mededelingenbord in de supermarkt – advertenties geplaatst en bekeken kunnen worden.

De actuele aanbiedingen staan verder klaar met de mogelijkheid om deze gelijk op een  boodschappenlijstje te plaatsen. Ook helpt de Jan Linders-app met wat er deze dag op tafel komt. Iedere dag staan er  drie nieuwe receptsuggesties klaar: een recept die past bij het seizoen, een budget recept en een snelle variant. Daarnaast is het mogelijk om op ingrediënt te zoeken en favoriete recepten te bewaren.

De app is gratis te downloaden voor iOs in de Apple store. De Androidversie volgt in februari.

Deel dit bericht

2 Reacties

Matthieu Reijers

Wie is de ontwikkelaar van deze app?

Dennis van den Broek

@Mathieu Reijers: dat is INDICIA (Interactiv) uit Tilburg. Mocht je feedback willen geven, luisteren wij graag aandachtig.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond