Deel dit artikel
-

Belapp RingCredible wordt Talk360

Het bedrijf achter de Nederlandse belapp RingCredible lanceert vandaag een nieuw product Talk360, waarmee men ‘de wereldwijde aanval op het monopolie van de traditionele telecombedrijven’ wil openen.

Talk360 is de opvolger van het label RingCredible, opgezet door serieondernemers Hans Osnabrugge en Wouter van den Berg. Deze app telt 4 miljoen gebruikers wereldwijd en heeft lokale vertegenwoordigingen in Afrika, Mexico en Italië.

De internationale schaalbaarheid van de naam bleek echter niet optimaal. Naast een nieuwe naam Talk360 wordt daarom ook een geheel nieuwe app geïntroduceerd. Hiermee kan bijvoorbeeld ook met een afgeschermd nummer worden gebeld.

Strategische samenwerkingen met onder meer Uber, KLM en Paypal maken Talk360 de ideale oplossing voor internationaal bellen, zegt het bedrijf.

De gebruikers die overgaan op Talk360, behouden gewoon hun beltegoed en krijgen een welkomstaanbieding.

De vernieuwde app is vanaf vandaag te downloaden via de App Store en Google Play Store.

Deel dit bericht

3 Reacties

Voogd. J.H.

Heb Talk360 gedownload en heb mijn mobiele nummer ingetoetst. Krijg dan dat mijn nummer al mingebruik is. Ja, hè hè, nogal logisch, dat nummer gebruik ik bij RingCredible al jaren. Dus kan niet overstappen of er moet een oplossing voor zijn. Graag info en hulp daarvoor.

Wouter

Geachte heer Voogd,

Als u linksboven in het scherm op

“Bestaande klant”?
Inloggen

Klikt, dan komt het goed. Als u als nieuwe klant probeert aan te melden, is uw nummer (gelukkig) al bezet.
Mocht het niet lukken, dan kunt u contact opnemen met support@talk360.com en dan helpen we u graag verder.

Groet,
Wouter

Elisabeth

Ik gebruik met plezier ringcredible/360.
De mogelijkheid om met Ideal te betalen komt niet automatisch te voorschijn wanneer je vanuit de app betaalt. Alleen staat er ‘creditcard of betaalpas toevoegen’ wanneer je daar op klikt dan bestaat alleen de mogelijkheid om met Visa ed te betalen en miet Ideal. Kan dat ook aangepast worden?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond